Stephanie Vanhemelryck nieuwe voorzitter CD&V Haaltert

stefanie cdv haaltert

stefanie cdv haaltertStephanie Vanhemelryck nieuwe voorzitter CD&V Haaltert

De bestuursleden van CD&V Haaltert hebben de 22-jarige Stephanie Vanhemelryck verkozen tot nieuwe afdelingsvoorzitter.

“Als jonge telg heb ik de eer gekregen om de fakkel te mogen overnemen van Karen De Winne. Het geeft een schitterend gevoel om als jongere de kans te krijgen om deel uit te maken van een gedreven en enthousiaste ploeg, die zich maximaal inzet voor de Haaltertse burger”, zegt Stephanie.

“Politiek is altijd mijn stokpaardje geweest. Als middelbare schoolstudente zetelde ik al in het scholierenparlement en kreeg ik de smaak te pakken om in dialoog te gaan met lokale politici en beleidsmakers. Ondertussen ben ik al enkele jaren op verschillende fronten actief binnen de partij. Als voorzitter wil ik die boodschap zowel lokaal als bovenlokaal onderlijnen en samen met de fractie- en bestuursleden functioneren als een spreekbuis voor jong- en oud. Ook zal ik me naast het voorzitterschap van CD&V Haaltert verder engageren in de groei van onze jongerenafdeling, die op 5 december haar eerste activiteit ‘KWIST ‘T’ zal organiseren. Dit wordt een spannende quiz, voor alle leeftijden, in JC De Kouter.”

Fractieleider Phaedra Van Keymolen is opgetogen met het engagement van de jonge voorzitter: “Stephanie kreeg al snel het vertrouwen van de voltallige fractie en dit vertrouwen werd nu ook bevestigd door het partijbestuur. Stephanie is verstandig, gedreven en ze kan het goed uitleggen. We zijn dan ook heel blij dat zij deze uitdaging wil aangaan en met haar politiek talent een frisse dynamiek op gang zal brengen. Met Stephanie aan het roer wordt de verjonging en vervrouwelijking van CD&V Haaltert doorgezet.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here