Haaltert zamelt afgedankte gsm’s in tijdens jaarmarkt

belboxBelBos – Haaltert Curieus zamelt afgedankte gsm’s in tijdens jaarmarkt. Op donderdag 23 oktober is het weer zover, dan is de Hoogstraat in het centrum van Haaltert opnieuw volledig verkeersvrij voor een hopelijk zonnige en zinderende Jaarmarkt.

Drop je oude gsm in onze BelBox en zorg zo mee voor de aanplant van nieuwe bossen! Je vindt ons hier deze week:
– Donderdag 23 oktober van 8u tot 13u30 op de Jaarmarkt van Haaltert aan de Curieusstand, recht tegenover de Bond Moyson.
– Zaterdag 25 oktober van 18u tot 21u op het Eetfestijn van sp.a Haaltert in zaal Hof ten Eede, Huytstraat 22 te Haaltert.

Met de opbrengst van deze gsm’s planten we bomen. Eén gsm voor één boom. Vorig jaar haalde deze Curieus-actie 9 600 oude gsm’s op, waarmee we 10 000 bomen konden planten (dat zijn 10 voetbalvelden). Dit jaar willen we even goed, of zelfs beter doen! Natuurlijk bestaan er commerciële initiatieven waar je meer dan één euro krijgt voor je gsm. Maar wij kiezen resoluut voor een maatschappelijk verantwoorde aanpak: garantie op een correcte en propere recyclage (in België, bij Umicore – geen dumping op één of andere Afrikaanse markt)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here