Veerle Baeyens kandidaat voor de partijraad bij de arrondissementele verkiezingen

veerle baeyens

veerle baeyens

Burgemeester Veerle Baeyens stelt zich kandidaat voor de partijraad bij de arrondissementele verkiezingen en vanuit Haaltert is Luc De Neef kandidaat bestuurslid voor het arrondissement Aalst-Oudenaarde. Van 13 tot en met 27 oktober vinden de bestuursverkiezingen op arrondissementeel niveau voor N-VA plaats.

Tijdens de arrondissementele verkiezing worden eerst een arrondissementeel voorzitter, een ondervoorzitter en een secretaris rechtstreeks verkozen.

Vervolgens worden de overige bestuursleden en de partijraadsleden gekozen, die ook deel uitmaken van het arrondissementele bestuur. Na deze verkiezing worden volgende functies in onderling overleg verdeeld: penningmeester, verantwoordelijke opvolging leden- en afdelingswerking, communicatieverantwoordelijke en organisatieverantwoordelijke.

Veerle Baeyens gaat ook deze uitdagingen niet uit de weg. De steun en het nauw contact met de bevolking geeft haar veel voldoening in de race naar hogerop binnen de N-VA.

De functie als burgemeester van Groot-Haaltert doet ze met veel overtuiging en met kritiek heeft ze geen probleem. “Ik denk dat dat in mijn karakter zit. Maar de ene dag is de andere niet. Mensen komen soms naar mij met een frustratie waar ze al tien jaar mee zitten. Tja, ik kan daar niet altijd iets aan doen. Maar ze moeten het wel eens tegen iemand kunnen zeggen hé. We proberen dan samen een oplossing te zoeken en ook al lukt dat niet altijd, ik merk wel dat mensen het appreciëren dat ik er mee bezig ben.”

“Het is door sommige opmerkingen van mensen dat het tot me doordringt dat ik inderdaad burgemeester ben. Maar ik ben niet iemand die veel belang hecht aan een titel. Ik blijf nog altijd dezelfde persoon. Ik voel me niet meer dan iemand anders en mijn deur staat altijd open voor iedereen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here