Zaterdag eedaflegging regering Michel-I

michelDe eedaflegging van de regering Michel-I is aanstaande zaterdag 11 oktober 2014 om 09.30 te volgen op VTM NIEUWS Extra

Op zaterdag 11 oktober 2014 om 09.30 brengt VTM NIEUWS een extra uitzending, die volledig gewijd is aan de eedaflegging van de regering Michel-I. Premier Charles Michel en de 13 ministers en 4 staatssecretarissen leggen de eed af bij koning Filip I in het Paleis van Brussel.

Stef Wauters ankert vanuit de nieuwsstudio in Vilvoorde en ontvangt minister van Staat Herman De Croo aan zijn nieuwsdesk. Samen volgen zij de gebeurtenissen -eedaflegging, groepsfoto, sleutelwissel van Wetstraat 16, enz- op de voet. Stef Wauters schakelt ook rechtstreeks door naar Brussel, voor eerste reacties en commentaren.

De eedaflegging van de regering Michel-I kan op zaterdag 11 oktober 2014 ook worden gevolgd via de livestream van vtmnieuws.be en via de app. Alle fragmenten kunnen herbekeken worden via vtmnieuws.be.

VTM NIEUWS Extra: eedaflegging regering Michel-I met live-verslaggeving van anker Stef Wauters en studiogast Herman De Croo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here