Groepsaankoop groene stroom verlengd tot 7 oktober

groepsaankoopReeds 77.000 deelnemers voor provinciale groepsaankoop groene stroom. De inschrijvingsperiode is verlengd tot en met 7 oktober

De groepsaankoop groene stroom van de provincie Antwerpen blijft een succes: reeds 77.000 gezinnen schreven zich in voor deze 5de editie. “Dagelijks komen er nu 3000 inschrijvingen bij.” weet Inga Verhaert, gedeputeerde bevoegd voor Energie. “Om iedereen nog de kans te geven om mee te doen, beslisten we daarom om de inschrijvingsperiode met 1 week te verlengen tot en met 7 oktober 2014. De dag nadien volgt dan onmiddellijk de online veiling met de energieleveranciers.” Inschrijven kan vrijblijvend via de website: www.samengaanwegroener.be.

De provincie organiseert dit jaar voor de 5de keer een groepsaankoop groene stroom. Gezien de stijgende energieprijzen blijft de belangstelling om in groep een korting te bedingen zeer groot. Gedeputeerde Inga Verhaert: “Met al 77.000 inschrijvingen is de groepsaankoop ook dit jaar een groot succes. Ik ben er van overtuigd dat onze groepsaankoop nu meer dan ooit nodig is en de moeite zal lonen. Het lijkt er immers sterk op dat de energiefactuur van de gezinnen de komende tijd zal stijgen. Met de groepsaankoop van de provincie krijg je echter een jaarcontract dat je een vaste, onveranderlijke prijs voor elektriciteit garandeert.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here