Grote prijs Mario De Clercq op Zondag 12 oktober

Grote prijs Mario De ClercqGrote prijs Mario De Clercq op Zondag 12 oktober

Op zondag 12 oktober 2014 wordt de wielercross ‘Grote Prijs Mario De Clercq’ gereden in de reeks van de Bpost Bank Trofee. Dit evenement vindt plaats op de terreinen molen ‘Ten Hotond’, Zandstraat 4, 9690 Kluisbergen.

Shuttle-bussen brengen de supporters vanuit Ronse tot vlak bij het parcours. Wie te voet wil gaan kan de wagen op parking Delhaize of parkings langs de C. Snoecklaan achterlaten en via de Fiertelmeers of Kapellestraat naar het wedstrijdparcours gaan.
Meer info: www.ronsekoerst.be

Verkeersmaatregelen

Om de infrastructuur aan de aankomstlijn in alle veiligheid te kunnen opbouwen, wordt de Zandstraat afgesloten voor het doorgaand verkeer vanaf zaterdag om 8 u. tot zondagavond en van maandag om 8.45 u. tot de middag. Wie uit het centrum van Ronse naar Kortrijk wil kan via de Zonnestraat en de Berchemsesteenweg of via de N60 en de N453 (omlegging N8) over Leupegem en Kerkhove. Het zwaar vervoer vanuit Oudenaarde naar Leuze – Doornik en omgekeerd, zal tussen zaterdagmorgen en maandagmiddag omgelegd worden via de Kruisstraat en Zonnestraat. Op zondag 12 oktober vanaf 7 u. tot 19 u. zal ook de Berchemsesteenweg gesloten zijn voor alle verkeer.

Tickets kunnen o.a. aangekocht worden in sporthal ’t Rosco, Leuzesesteenweg 241, 9600 Ronse. Voorverkoop: € 11,00 – Kassa: € 12,00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here