Rijker dan je denkt in Stam Gent

rijker dan je denktVandaag zijn er nieuwe opnames van het VTM-programma “Rijker dan je denkt” in het Stam van Gent en dit in aanwezigheid van Staf Coppens (zaterdag 27 september 2014 om 13.00 uur). Dit weekend is het de place to be voor iedereen die recente snuisterijen, de vintage en designobjecten, schilderijen, kunstvoorwerpen en muziekinstrumenten wil laten taxeren door de experten van “Rijker dan je denkt”

De deskundigen onthullen tijdens deze schattingsdag of er al dan niet een mooi prijskaartje aan de objecten hangt. Staf Coppens concentreert zich op het verhaal achter de voorwerpen.

Dus wie nog wat liggen heeft in zijn garage, zolder of kelder is de geschikte kandidaat. Over welke objecten gaat het? Afrikaanse en etnische kunst, vintage meubelen en gebruiksvoorwerpen, memorabilia, vinylplaten, strips, speelgoed, antiek, schilderijen, zilverwerk, juwelen, porselein, boeken, beelden, meubelen, glas, keramiek, aardewerk, klokken en horloges, prenten en gravures, munten of medailles… Echt ├álles waarvan je vermoedt dat het iets waard zou kunnen zijn.

Schrijf u wel eerst in op www.vtm.be/schatten. Ook wie gewoon de sfeer van de schattingsdag wil meemaken, is van harte welkom. Het STAM is voor de gelegenheid de hele dag gratis toegankelijk voor iedereen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here