Mobistar en The Phone House stoppen samenwerking

gsmMobistar en The Phone House stoppen samenwerking. Mobistar heeft besloten om zijn partnerschap niet te verlengen met de gespecialiseerde telecomketen The Phone House. Deze laatste is sinds 2012 een filiaal van Belgacom. De samenwerking eindigt op 1 oktober 2014. De Mobistar-producten en -diensten zijn vanaf dan niet langer beschikbaar in de winkels van The Phone House, ze zijn beschikbaar in de Mobistar Centers en bij een netwerk van bevoorrechte partners.

De samenwerking tussen Mobistar en The Phone House, een winkelketen gespecialiseerd in telecomproducten, dateert van 1998. De Mobistar-producten werden in de winkelketen aangeboden naast concurrerende producten.

Sinds Belgacom The Phone House heeft overgenomen en in tegenstelling tot de tendens die in andere distributiekanalen werd waargenomen, noteerde Mobistar een vermindering van het verkoopvolume in de winkels van de keten. Aangezien de commerciële voorwaarden die The Phone House voorstelde niet langer voldeden aan de verwachtingen van Mobistar, heeft de onderneming besloten om de samenwerking niet te verlengen. Het contract eindigt op 30 september 2014. De Mobistar-producten en -diensten worden bijgevolg niet langer aangeboden in de winkels van de keten.

Mobistar startte een programma dat tot doel heeft om zijn distributiekanalen te transformeren om zo beter te voldoen aan de verwachtingen van de klanten en tegelijk meer te focussen op zijn netwerk van 150 Mobistar Centers en zijn bevoorrechte partners (Carrefour en Media Markt). Hierdoor kan het bedrijf zijn bestaande en toekomstige klanten een uitstekende kwaliteit van dienstverlening bieden. In totaal is Mobistar vandaag aanwezig in meer dan 200 verkooppunten in België. De Mobistar-producten en -diensten zijn eveneens beschikbaar op www.mobistar.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here