KAA Gent balans voor de Gentenaars is heel positief

kaa gent ladiesDe Nationale U19 zijn het voorbije weekend uit Hongarije teruggekomen na een knappe 9 op 9. De balans voor de Gentenaars is hierbij heel positief. Maar liefst vier speelsters startten telkens in de basis (Isabelle Iliano, Amber Maximus, Margaux Van Ackere en Chloé Vande Velde). Sheryl Merchiers mocht tweemaal invallen. Opmerkelijk is dat op één doelpunt na, alle Belgische doelpunten gescoord werden door speelsters van KAA Gent.

De Beloftenploeg van KAA Gent Ladies (2de Nationale) won dit weekend nipt maar verdiend tegen het eveneens gepromoveerde CerkelLadies Brugge. 4-3 was de eindstand, nadat een 1-3 achterstand werd uitgewist. Doelpuntenmakers waren Annelien Van Gansbeke, Mariam Abdulai-Toloba en Maëlis Henneuse. Het tweede doelpunt was een own-goal van de Bruggelingen.

Op vrijdag 26 september krijgt het A-Elftal PSV Eindhoven op bezoek (aftrap om 20u30 in het PGB-Stadion van Gent-Zeehaven). PSV miste zijn start niet en haalde een 4 op 6. Vorig seizoen moesten de blauw-witten zich pas in de slotfase van de wedstrijd gewonnen geven. Hopelijk kan de ploeg van trainer Jurgen Vernaillen haar eerste punten sprokkelen. Voetballiefhebbers, dichter bij mooi voetbal kan je niet komen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here