Hofstade – bedrijven en buren houden samen BBQ

hofstadeVzw Hekkestraat is een jonge bedrijvenvereniging die werk maakt van de verduurzaming van het bedrijventerrein in Hofstade. Enkele ondernemers zetten zich, naast de dagdagelijkse beslommeringen die gepaard gaan met het runnen van hun bedrijf, belangeloos in voor een verbeterde samenwerking met de stad en een goed nabuurschap.

In het kader van deze samenwerking hebben zij afgelopen zaterdag een eerste “totemfeest” georganiseerd. Onder zeer ruime belangstelling werden de nieuwe informatiepanelen op het bedrijventerrein onthuld door burgemeester Christoph D’Haese. Deze panelen zijn een onderdeel van een signalisatieproject waarbij alle bedrijven op het terrein werden voorzien van een stijlvol en bijpassend naambord.

Schepen van Economie Paul Stockman, sprak later op de avond de aanwezigen toe en belichtte een aantal toekomstige projecten, waaronder de aanpak van de bedrijventerreinen Denderomgeving Noord. Nog dit jaar wordt het studiewerk voor de herinrichting van de bedrijvenzone opgestart en de bedrijvenvereniging zal een bevoorrechte gesprekspartner zijn bij de totstandkoming van het project.

Om het aangename aan het nuttige te koppelen werden alle bedrijven en de buren van de bedrijvenzone uitgenodigd voor een smakelijke barbecue. De ongeveer 100 aanwezige bedrijven en hun buren genoten samen met familie en vrienden van alle lekkers in een aangename, ongedwongen sfeer. Dit evenement wordt ongetwijfeld een jaarlijkse voltreffer!

bbq hofstade

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here