BBC start zijn 26e werkjaar.

P1010811
BBC (Brabantse Business Club) trapte op dinsdagavond 2 september zijn 26e werkjaar op gang met een schitterende receptie op hun prachtige locatie kasteel Waelborre in Asse. Het clublokaal in de lounge van kasteel Waelborre beschikt over elke infrastructuur die deze club nodig heeft als clubhuis.  De uitnodiging tot deze receptie was in onze elektronische postbus terecht gekomen dank zij de secretaris van de vereniging  in de persoon van Rita Morbée.

Deze vereniging bestaat reeds 25 jaar en heeft zich tot doel gesteld een trefpunt te zijn voor ondernemers uit de regio West-Brabant, een ontmoetingsplaats waar men onder “soortgenoten” een glas kon drinken en van gedachten wisselen onder gelijk gezinden. De grote doorbraak kwam er toen de vereniging zijn clublokaal verplaatste naar RSC Anderlecht. Wekelijks werden  daar personaliteiten uitgenodigd om te komen spreken. Enkele namen:” Eddy Merkx, Guy Verhofstadt, Guy Thijs, Hugo Weckx, Louis Tobback” om er maar enkele te noemen. BBC groeide al snel uit tot de club waar je wou bij zijn, bij horen.

In zijn toespraak van de pas aangestelde voorzitter Willy Roelandts had hij het erover dat deze club niet alleen moest dienen om samen te komen bij een glas bier of wijn, maar ook en voor al iets moest doen. Zo zijn er een aantal bedrijfsbezoeken gepland, info-avonden, ontspanningsmomenten, lancering BBC ondernemingsprijs enz… kortom voor ieder wat wils. Het eerste bedrijfsbezoek dat gepland is voor in de heel nabije toekomst is een bezoek aan de kantoren van Pajota gevestigd in Dilbeek. Dit bezoek zal doorgaan op dinsdag 16 september van 18.30u tot 20.30u

Daarna was het aan de gast van de avond om een woordje te richten tot de 100-tal genodigden en dat was niemand minder dan kersvers Vlaams Minister Sven Gatz. Die belichte in zijn toespraak niet alleen zijn bevoegdheden maar lichtte een klein tipje van de sluier op hoe hij deze wilde invullen. Na de toespraak van de minister was het tijd voor de eigenlijke receptie en werden de smakelijke belegde broodjes vlot aangesproken. Buiten tal van ondernemers zagen we onder de genodigden nog tal van politici zo herkenden we Inez De Coninck (federaal parlementslid) uit Opwijk. Provinciaal gedeputeerde Walter Zelderloo, Schepen Diana van Hove uit Dilbeek, Stefaan Platteau Ere-Burgemeester van Dilbeek om de belangrijkste te vermelden.

Ondernemers die geïnteresseerd zijn in de BBC en hun activiteiten kunnen steeds terecht op hun webstek www.brabantbusinessclub.be

P1010806 P1010819

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here