Nieuw vrijetijdsnetwerk voor actieve en pittige vrouwen

markantOnder de bezieling van Jenny, Sabine, Machteld, Nancy en Tineke wordt er in Aalst een spiksplinternieuwe lokale afdeling gelanceerd van Markant, het vrijetijdsnetwerk voor actieve en pittige vrouwen. Op 16 september om 20u00 vindt de startactiviteit plaats van Jong Markant Aalst bij Philimonius, een trendy koffiebar in de Louis D’Haeseleerstraat 8 te Aalst.

Tijdens een informele babbel stelt Jong Markant Aalst zichzelf en haar jaaractiviteiten voor in een origineel kader. Barista Jo van Philimonius, een koffiebar-annex-webshop, zorgt voor een degustatie van een heerlijke koffieblend met een bijpassend zoet proevertje. Jong Markant Aalst wil vooral jonge, dynamische vrouwen aantrekken die zin hebben in pure me-time in het gezelschap van toffe leeftijdsgenoten.

“Deze avond is de gelegenheid bij uitstek om kennis te maken met het Jong Markant Aalst team en ons jaarprogramma. Wij proberen voornamelijk originele, hedendaagse activiteiten aan te bieden met net dat tikkeltje meer: een bijzondere locatie, een leuk thema, een bijzondere ervaring. Tussen de culinaire, culturele, of sportief getinte activiteiten zal elke vrouw zeker en vast haar gading vinden.” aldus Jenny Janssens, Voorzitster van Jong Markant Aalst.

Het staat nu al als een paal boven water dat het vrijetijdsaanbod voor vrouwen in Aalst en omgeving verruimd wordt en een nieuwe boost zal krijgen!

Markant is een nationaal vrijetijdsnetwerk voor vrouwen met 300 regionale afdelingen in Vlaanderen. Deze vzw biedt activiteiten aan op maat van vrouwen die een extra dimensie willen toevoegen aan hun leven. Samen met andere vrouwen participeer je onder het motto “Ontdek, beleef en geniet” aan het maatschappelijk en cultureel leven.

Raad Van Bestuur

Jenny Janssens, Voorzitster
Sabine Penninck, Pers & Communicatie
Machteld Van Lierde, Logistiek& events
Nancy Veillefon, Administratie
Tineke Vanderlinden, Logistiek & events

markantg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here