Petitie voor de heraanleg Moorselbaan

De inwoners van de Groenstraat, Slotstraat en Moorselbaan zijn een petitie gestart voor de heraanleg de Moorselbaan in Aalst om wateroverlast en verkeershinder te voorkomen.

aalst“Wij, de inwoners van de Groenstraat, Slotstraat en Moorselbaan willen de heraanleg van onze straten om de waarde van onze woning te garanderen.Bij deze werken wordt dus de Moorselbaan heraangelegd en de riolering van de Moorselbaan wordt vergroot alsook de riolering tussen de Moorselbaan en de Slotstraat (parking) en de riolering van de Slotstraat zelf wordt verbreed.

lndien deze werken niet doorgaan zullen de inwoners van de Groenstraat en de Slotstraat met wateroverlast blijven zitten. Wat wil zeggen dat wij jaarlijks ettelijke euro’s kosten hebben. Dit betekend ook dat de waarde van onze huizen aanzienlijk naar beneden gaat, alsook de veiligheid van de zwakke weggebruiker.

Door het uitvoeren van deze werken zullen de mensen uit de Groenstraat en Slotstraat GEEN wateroverlast meer hebben in hun woning. Dus hun dagelijkse angst voor wateroverlast zal verdwijnen en de waarde van hun woningen zal naar omhoog gaan. De heraanleg van de Moorselbaan heeft ook tal van voordelen voor zijn inwoners. De straat zal L-richtingverkeer worden wat wil zeggen dat het veiligheidsgevoel erop vooruit zal gaan.

Er zal veel minder lawaaihinder zijn, De voetpaden zullen verbreed worden alsook zal er een fietspad worden aangelegd. Hierdoor zullen de zwakke weggebruikers zich veel veiliger voelen en moeten zij niet steeds het omliggende verkeer in de gaten houden. De waarde van de huizen zal ook naar omhoog gaan daar je niet direct op de straat botst mits iemand uit zijn woning komt.”

Deze werken bieden heel veel voordelen voor de opwaardering van onze wijk zeggen de inwoners van de Groenstraat, Slotstraat en Moorselbaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here