Ravissante LISSA LEWIS neemt vliegende start

lissa lewis

Ravissante LISSA LEWIS neemt vliegende start met debuutsingle ‘GOUDEN GLIMLACH’

lissa lewisHet gaat plots zeer snel voor de 20-jarige Lissa Lewis uit Putte-Kappellen. Vorige week kwam haar debuutsingle ‘Gouden glimlach’ uit, tipte Het Laatste Nieuws haar reeds als één van de grote Vlaamse beloftes van de Nederlandstalige pop en nu, een weekje later, kunnen we gerust stellen dat Lissa Lewis haar intrede in de Vlaamse showbizz niet gemist heeft!

Playlist Radio 2, “Lieveling” Ment TV en YouTube-hit!

‘Gouden glimlach’, de debuutsingle van Lissa Lewis, werd meteen opgenomen in de playlist van Radio 2 en tal van regionale en lokale radiozenders, de bijhorende clip is vanaf komende zaterdag de nieuwe “Lieveling” bij Ment TV en werd ondertussen ook al bijna 9.000 keer bekeken op YouTube! Een vliegende start dus voor de ravissante Lissa, al blijft ze er zelf opvallend nuchter bij…

“Uiteraard doet het me heel veel plezier dat ik zoveel fijne reacties krijg en dat verschillende radio- en tv-zenders het nummer oppikken, maar ik besef heel goed dat dit alles nog maar een begin is….maar dan wel een heel leuk begin natuurlijk (lacht). Ik maakte misschien niet de makkelijkste keuze door vol voor Nederlandstalige popmuziek te gaan, maar het is naast een zeer bewuste keuze, ook gewoon een keuze van het hart. Nederlandstalige, Vlaamse muziek voelt voor mij zeer natuurlijk, ik kan er het best mijn emoties in verwoorden en vind het net een hele uitdaging om in mijn moedertaal popmuziek te brengen. Ik hoop dat ik van zingen mijn beroep kan maken, maar laat ons maar niet te hard van stapel lopen en alles stap voor stap doen”, besluit Lissa Lewis wijselijk.

‘Gouden glimlach’, de debuutsingle van Lissa Lewis is te koop via iTunes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here