7 September eerste Race for The Cure Brussels

Eerste Race for The Cure Brussels op zondag 7 september

7 September eerste Race for The Cure Brussels – Reeds 6 jaar organiseert Think-Pink, de nationale borstkankercampagne, dit evenement in Antwerpen en Namur. Dit jaar nemen hieraan meer dan 8.000 mensen deel. Op 7 september gaat de eerste editie nu ook in Brussel door. Het Ter Kamerenbos (kruispunt Attelages) vormt het decor voor het grootste evenement wereldwijd in de strijd tegen borstkanker.

Er is een keuze tussen een loopparcours van 6 km of een wandelparcours van 3 km. Die dag steunen we de lotgenoten die strijden of streden tegen borstkanker, en herdenken we diegenen die de strijd tegen borstkanker verloren. Er worden meer dan 2.000 deelnemers verwacht aan de start om 11u.

De presentatie is in handen van Tatiana Silva en op het plein zijn er tal van animaties voorzien. De opbrengsten van dit evenement worden overgemaakt aan de ziekenhuizen Iris Zuid. Hiermee financieren ze een gedeeltelijke herinrichting van de borstkliniek i.s.m. een Brusselse kunstacademie.

Inschrijvingen zijn nog mogelijk via www.raceforthecure.be

De voorafinschrijvingen voor groepen wordt maandag 1 september afgesloten. Individueel kun je vooraf nog inschrijven tot woensdag 3 september. De dag vooraf op zaterdag en de dag van de Race zelf, zondag 7 september, kun je vanaf 9u nog ter plaatse inschrijven.
info@raceforthecure.be – 0476 973 946

Eerste Race for The Cure Brussels op zondag 7 september

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here