Bart De Wever ontmoet Herbert Flack

aspe

Tijdens de Cultuurmarkt van Antwerpen op 31 augustus ontmoet burgemeester Bart De Wever inspecteur Van In (Herbert Flack) en de cast van “ASPE. Moord in het theater!”

aspeVanaf 10 januari 2015 ziet de allereerste ASPE in het theater het levenslicht. Succesauteur Pieter Aspe sloeg de handen in elkaar met regisseur Frank Van Laecke en theaterproducent Uitgezonderd. Theater! Vlaanderen krijgt een echte topcast aan het werk te zien in Theater Elckerlyc tijdens het theaterstuk “ASPE. Moord in het theater!”. Burgemeester Bart De Wever biedt het team alvast zijn medewerking aan tijdens de Cultuurmarkt van Antwerpen op 31 augustus. Kwestie dat Inspecteur Van In (Herbert Flack) op Antwerpse versterking kan rekenen tijdens zijn moordonderzoek. De pers is van harte welkom tijdens deze korte ontmoeting.

GROTE BV-CAST VOOR ASPE
Natuurlijk vertolkt niemand minder dan Herbert Flack de rol van hoofdinspecteur Van In. Niels Destadsbader, Frans Maas, Kadèr Gurbuz, Peter Van De Velde, Bob De Moor, An Vanderstighelen, Jan Schepens en Debbie Crommelinck staan garant voor een heerlijk spannende theateravond. Regisseur Frank Van Laecke zal deze productie regisseren.

Van 16 januari tot en met 1 februari 2015 is deze voorstelling zeker te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen (Frankrijklei). Voor de fans die hun stoeltje in de zaal nu al willen vrij houden, kunnen we melden dat ze alvast hun tickets kunnen boeken via www.elckerlyc.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here