Album Jan Smit meteen goud

Album Jan Smit meteen goud – Jan Smit heeft donderdagavond (21 augustus) in de Turkse badplaats Marmaris, het eerste exemplaar van zijn nieuwe album ‘Jij & Ik’, dat vanaf vandaag in België en Nederland te koop is, overhandigd aan Anouk en Lianne vd Wouw, twee dolgelukkige fans. Jan Smit is naar Marmaris getrokken met in totaal vijftig prijswinnaars uit Nederland en België, die hadden meegedaan aan een grote actie die hij rond zijn nieuwe album had opgezet, in nauwe samenwerking met Corendon Vliegvakanties. Woensdagavond had Jan een eigen ‘Jan Smit-quiz’ gespeeld met alle prijswinnaars. Degene met de meeste goede antwoorden zou bij de albumpresentatie op donderdagavond het eerste exemplaar van hem op het podium krijgen. Dat werden dus Anouk en Lianne vd Wouw.

fotograaf Robert GortTot Jan’s grote verbazing stapte donderdagavond vervolgens ook de burgemeester van Marmaris op het podium om hem een GOUDEN AWARD van ‘Jij & Ik’ te overhandigen. Een zeer opmerkelijke prestatie, wetende dat het album pas vandaag uitkomt en er dus meer dan 25.000 fans in Nederland het album reeds in voorbestelling kochten! De uitreiking vond plaats kort voor Jan’s optreden tijdens de feestelijke albumpresentatie.

Jan: “Ik had er op gehoopt, dat doe je altijd, maar het is natuurlijk fantastisch om te zien dat het ook echt zo is. Goud!! En dat ik dat samen met mijn fans hier op deze unieke locatie kan vieren is gewoonweg geweldig”. Om er vervolgens breed lachend aan toe te voegen: “Het zou zo maar kunnen dat we daar vanavond een extra drankje op nemen”.

Het nieuwe album ‘Jij & Ik’, waarvan twee weken geleden al de gelijknamige hit als eerste single verscheen, ligt vanaf vandaag, vrijdag 22 augustus, in de winkel. Naast de gebruikelijke cd-versie, is er van ‘Jij & Ik’ ook een gelimiteerde eerste oplage in een luxe uitvoering, waar een extra cd bij zit waarop Jan vijf van zijn ‘Oud Hollandsche Klassiekers’ heeft opgenomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here