Herdersem – Op zoek naar een interessante hobby?

Op zoek naar een interessante hobby? Tal van verenigingen en hobbyisten laten er je tijdens Herdersem kermis maar wat graag proeven op de namiddag Vrije Tijd in Herdersem op 7 september

herdersemLaat je inspireren tijdens de Namiddag Vrije Tijd! Tal van verenigingen en hobbyisten laten er je tijdens Herdersem kermis maar wat graag proeven van hun hobby. Afspraak op zondag 7 september op het Hardingplein in Herdersem van 10 tot 18 uur.

Houders van aquaria of terraria, de hondenschool, imkers, duiven- en vinkenmaatschappijen, (kermis)modelbouw, plantenliefhebbers, filatelisten en individuele kunstbeoefenaars en hobbyisten… diverse verenigingen zakken op 7 september naar Herdersem af om hun favoriete vrijetijdsbesteding met jou te delen. Zij laten je maar wat graag van hun hobby proeven! Zo kun je bijvoorbeeld een wedstrijd bijwonen van de drie Aalsterse balbooggilden. Doorlopend zijn er demonstraties en gratis workshops.

De Namiddag Vrije Tijd is een initiatief van de deelraad Vrije Tijd, een van de vijf adviesdeelraden waaruit de cultuurraad in Aalst is samengesteld. Deze wordt ingericht i.s.m. de dienst Vrije Tijd van de stad om het plaatselijke vrijetijds- en recreatieleven te stimuleren.

herdersem1Herdersem kermis
Herdersem kermis is een gezellige dorpskermis met foorkramen. Op maandag kun je koopjes doen
en genieten van de sfeer op de succesvolle avondmarkt.
De Namiddag Vrije Tijd vindt elk jaar plaats in een andere deelgemeente, of in Aalst zelf, meestal tijdens een lokale kermis.

herdersem2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here