De Romeo’s verhuizen naar de Lotto Arena in Antwerpen

DE ROMEOS VERHUIZEN

De Romeo’s verhuizen naar de Lotto Arena in Antwerpen. Na vijf succesvolle edities van Het Zingpaleis in de Ethias Arena te Hasselt, hebben De Romeo’s de deuren daar dichtgetrokken en slaan ze op vrijdag 31 oktober 2014 hun tenten op in de Lotto Arena te Antwerpen voor de eerste editie van Het Feestival Van De Romeo’s. Gisteren (dinsdag 20 augustus) namen De Romeo’s bij verhuisfirma ‘Vio’ in Wommelgem de clip op voor hun themasingle ‘Welkom Op Ons Feestival’, en omringd door heel wat figuranten werd er quasi letterlijk verhuisd.

DE ROMEOS VERHUIZEN„Ja, dat klopt. We hebben voor een feestelijke verhuisclip gekozen als ondersteuning van onze themasingle ‘Welkom Op Ons Feestival’, die we uiteraard gaan brengen tijdens de eerste editie van ons Feestival in de Lotto Arena. Tussen de verhuisdozen zijn we de clip gaan draaien en we hebben ons kostelijk geamuseerd”, zegt Chris Van Tongelen. „Na vijf mooie jaren in Hasselt en vijf fijne edities van Het Zingpaleis vonden we dat de tijd was aangebroken voor iets nieuws. We verhuizen letterlijk onze infrastructuur naar Antwerpen, maar we gaan daar ook voor een onvoorstelbaar groot meezingfeest zorgen dat bestaat uit veel plezier en ambiance”, zegt Gunther Levi.

Wie goed luistert naar de themasingle ‘Welkom Op Ons Feestival’ zal zonder twijfel Can You Feel A Brand New Day van The Wiz herkennen. Wijlen Michael Jackson, Diana Ross en nog een resem wereldartiesten verhieven het nummer tot een klassieker en De Romeo’s hebben er nu dus hun themasingle van gemaakt voor Het Feestival.

Het Feestival Van De Romeo’s op 31 oktober 2014 in de Lotto Arena te Antwerpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here