Figuranten gezocht videoclip Andy Sergeant

Figuranten gezocht videoclip Andy Sergeant

Figuranten gezocht videoclip Andy SergeantDat het Andy Sergeant voor de wind gaat in 2014 mag wel duidelijk zijn. Eerder dit jaar bracht hij zijn eerste album ‘What I Want’ uit met 13 zelfgeschreven nummers. Dankzij singles als ‘Taking Control’ en ‘Moving Out’ belandde hij op diverse podia doorheen heel Vlaanderen en haalde hij mooie noteringen in de iTunes charts. “Het was moeilijk om te voorspellen wat ik van dit avontuur moest verwachten. De grote radio’s pikken mijn muziek nog niet op, maar overal waar ik kom zijn de mensen enthousiast over mijn album en dat geeft me een super gevoel”.

OPNAMES VIDEOCLIP
Ondertussen worden er alweer verdere plannen gesmeed. Voor Andy’s nieuwe single is hij op zoek naar figuranten om mee te spelen in zijn videoclip. “We zijn in totaal op zoek naar een 40-tal figuranten. De opnames gaan door in Antwerpen op zondag 12 oktober. Jong of oud, man of vrouw, dik of dun, iedereen is meer dan welkom”.

De exacte locatie van de opnames en de titel van de nieuwe single houden we nog even geheim, maar mensen die geïnteresseerd zijn, kunnen een formulier op de website invullen, en krijgen daarna alle info doorgestuurd.

Wie alvast een voorproefje wil, kan de vorige videoclips bekijken via www.andysergeant.be/video.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here