Karlie Kloss stelt nieuwste Nike herfstcollectie voor

Karlie Kloss stelt nieuwste Nike herfstcollectie voor

De nieuwste Nike sport collectie zorgt voor de juiste balans tussen atletische en esthetische voordelen. Kortom een collectie geschikt om te dragen voor, tijdens en na je work-out! De Nike ontwerpen zijn ontstaan uit inzichten in de atletische en wetenschappelijke wereld. Deze informatie helpt het Nike Women’s design team om een collectie te ontwerpen die erop gericht is om prestaties te verbeteren en dus vrouwelijke atleten te helpen hun doel te bereiken.

Karlie Kloss stelt nieuwste Nike herfstcollectie voor

Nike’s belangrijkste missie is om kleding te ontwikkelen voor prestaties op het hoogste niveau en dat zonder in te boeten op stijl.

“Bij Nike, hebben we een zero-compromis filosofie”, zegt Julie Igarashi, Vice President van Global Design voor Nike Women’s Training. “De vrouwelijke atleet zal nooit moeten kiezen tussen er goed uitzien en een goeie work-out.”

Deze gedachte is doordrongen in het ontwerpproces van de Nike Women’s collecties. Elk detail van de materialen tot en met de kleurkeuzes zijn doordacht en komen tot stand door de nauwe samenwerkingen met onze atleten en wetenschappelijke onderzoek.

Laten we eerlijk zijn Karlie Kloss is een van ‘s werelds meest toonaangevende modellen. En ze heeft een passie voor sport, een passie die reeds veel eerder begon dan haar modellen carrière . Kloss leerde het belang van beweging en kracht reeds vroeg in haar jeugd kennen en dit tijdens haar opleiding klassiek ballet. Nog steeds gebruikt ze ballet om haar lichaam gezond en sterk te houden, maar nu aangevuld met yoga, hardlopen en Nike Club Training sessies.

“Ik hou van de verschillende spierversterkende oefeningen en intensieve trainingen zoals die ik doe samen met Nike Training Club Master Trainers”, zegt Kloss. “Ik hou van afwisseling en wil mezelf continue naar een volgend niveau pushen. Ik denk echt dat dit de beste manier is om je lichaam uit te dagen en sterker te worden in alle opzichten. ”

Kloss trainde enkele weken geleden samen met Nike Training Club Master Trainer Traci Copeland in New York. Tijdens deze intensieve work-outs droeg ze de meest recente Nike Fall 2014 collectie. Haar training bestond zowel uit een studio, een High Intensity Training als een looptochtje ( Nike Magista )door de straten van New York samen met haar loopcrew.

Producten uit de Fall 2014 Nike Women’s collectie zijn nu verkrijgbaar in geselecteerde Nike retailers en op nike.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here