Kristof Buntinx ontwerpt een wormenkleed

buntinx

Kristof Buntinx ontwerpt een wormenkleed voor An Pierlé! Modeontwerper Kristof Buntinx, Brussels meest excentrieke ontwerper en bekend om zijn surrealistische creaties, slaat opnieuw toe. Na Marlène de Wouters’ soiréejurken voor de Koningin Elisabethwedstrijd en Dana Winners Gouden Jurk, zwicht nu pianiste en zangeres An Pierlé voor de charmes van deze modekunstenaar. Voor de lievelinge van de Belgische muziekfijnproevers creëert hij de wormenjurk, spelend op haar naam.

buntinx

Het gaat om een korte jurk met lage taille waarvan bovenste deel in transparante stof, met boothals en open rug. Verder wordt geöpteerd voor poffende driekwartmouwen met kleine boord, een uitwaaierende rok tot net boven de knie, en een glamourafwerking met jadegroene pailletten aan de halsuitsnijding, de tailleceintuur en de ruguitsnijding.

Deze exclusieve jurk is op maat gemaakt door Kristof Buntinx’ atelier. Maar ook jij kan een ster zijn en schitteren in een Buntinx-Pierlé: de jurk is online te koop als deel van Kristofs customisation reeks (verkrijgbaar in vijf maten: XS, S, M, L en XL) aan een democratische prijs.

Sleutel tot Kristof Buntinx’ creaties is de taal zoals de surrealisten deze graag hanteerden: volop spelend met de dubbelzinnigheid en de gelaagdheid die er inherent aan is. Denk maar aan het werk van onze nationale trots René Magritte die in Kristof een waardige opvolger vindt!

Voor meer informatie over de modeontwerper, zie website: www.kristofbuntinx.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here