Recordaantal verkochte abonnementen bij KAA Gent

kaagent

Recordaantal verkochte abonnementen bij KAA-Gent. Met veel vreugde kan de club melden dat ze tot op heden 13729 abonnementen verkochten voor het seizoen 2014-2015. Dat zijn er exact 27 meer dan het recordaantal abonnementen dat vorig jaar aan de man werd gebracht bij de ingebruikname van de Ghelamco Arena. KAA Gent is verheugd met dit schitterende resultaat en wil bij deze dan ook alle abonnees van harte bedanken voor hun blijvend geloof in de club.

kaagent

Ondanks twee moeilijke seizoenen, heeft KAA Gent tijdens de huidige transferperiode op geen inspanning gekeken om de ploeg voldoende te wapenen in de strijd om deelname aan Play Off 1. Vele supporters hopen dat we, onder leiding van hoofdcoach Hein Vanhaezebrouck en zijn staff, terug kunnen aanknopen met de goede resultaten die tijdens het voorbije decennium werden behaald. Zij bevestigen die hoop door net als vorig seizoen, en masse abonnementen te kopen voor topvoetbal in de Ghelamco Arena.

Tot op vandaag verkochten we 13729 abonnementen. Vorig seizoen werd de abonnementenverkoop afgesloten in september 2013 en gingen er 13702 abonnementen de deur uit. Een record dat nu dus nog iets scherper wordt gesteld. In het jaar dat de vereniging ‘La Gantoise’ zijn 150-jarig bestaan viert, kon de voetbaltak van de Koninklijke Atletiek Associatie Gent dan ook geen beter nieuws krijgen.

We geven nog even mee dat geïnteresseerde supporters ook zaterdagvoormiddag tussen 9u en 12u bij de dienst Ticketing terecht kunnen voor tickets en abonnementen. Ook zondag, wanneer ze tegen SV Zulte Waregem spelen, kan dat. De makkelijkste manier tot slot om een abonnement of ticket aan te schaffen is uiteraard via onze online ticketingpagina

Foto: Yves Masscho

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here