Gent – schenk je fiets een tweede leven

schenk je fiets een tweede leven

Tweedehands fietsenmarkt in Gent op 10 mei en 6 september onder het moto “Schenk je fiets een tweede leven”

schenk je fiets een tweede levenHebt u een tweedehands fiets in de aanbieding? Wilt u er een kopen of zelfs ruilen? Kom dan naar de tweedehandsfietsenmarkt van het Mobiliteitsbedrijf en de Fietsersbond Afdeling Gent.

De markt wordt tweemaal per jaar georganiseerd en is uitsluitend bedoeld voor particulieren. In 2014 vinden de tweedehandsfietsenmarkten plaats op zaterdag 10 mei en zaterdag 6 september, telkens op de Oude Beestenmarkt. Het concept van de tweedehandsfietsenmarkt blijft hetzelfde. Verkoopt u tweedehands(kinder)fietsen of wilt u er een kopen? Kom dan op 10 mei of 6 september tussen 9 en 12 uur naar de Oude Beestenmarkt. Wilt u een of meerdere fietsen te koop aanbieden? Schrijf u dan eerst gratis in bij de stand van het Mobiliteitsbedrijf.

U kunt een fiets kopen, verkopen of gewoon ruilen. Bovendien kunt u tijdens de markt uw fiets(en) gratis laten registreren. Maak er gebruik van.

Ook fietsherstellers zijn welkom. Er wordt geen gemotoriseerd verkeer toegelaten op de fietsmarkt.

Let op: de markt vindt niet meer plaats op het Woodrow Wilsonplein zoals vroeger, maar verhuist naar de vernieuwe Oude Beestenmarkt.

Bron: www.mobiliteitgent.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here