Miss Coast Belgium 2014 – Chiara Wickmayer

chiara wickmayer

chiara wickmayer Interview – Miss Coast Belgium 2014 – Chiara Wickmayer

Waar bent u geboren en stel uzelf voor.

Mijn naam is Chiara Wickmayer, geboren en wonende in Mechelen. 10 juni werd ik 20 jaar, ik ben dit schooljaar afgestudeerd in het 7de jaar decor & standenbouw, wat betekend dat ik ook mijn mannetje kan staan.

Vanaf september ga ik een cursus volgen om kunstnagelstyliste te worden. Ik let zowel op het uiterlijk en het innerlijke van mensen, ik ben een harde werker maar hou ook van veel glamour.

Wat was de aanleiding om aan Miss Coast Belgium 2014 deel te nemen?

Ik was opzoek naar een verkiezing die me aansprak om aan deel te nemen, en ik heb dan informatie over verschillende verkiezingen opgezocht en bij Miss Coast had ik een super goed gevoel ! Wat ook zo speciaal is aan deze verkiezing is dat groepsgeest zeer belangrijk is! & dat vind ik juist heel leuk. Ook ben je hier niet verplicht om sponsors te zoeken, en het stemmen kan gratis via missitems, op de poll van Miss Coast en niet via sms voting. Wat deze verkiezing voor mij ook meteen vele leuker maakt.

Welke boodschap zou je willen uitdragen als Miss Coast ?

Ik zou vooral mensen willen overtuigen af te stappen van het cliché dat een miss niet intelligent kan zijn en enkel knap is, want dat is alles behalve. Om ver te geraken moet je juist verstandig zijn en het hart op de juiste plaats hebben. Natuurlijk zijn je looks ook zeer belangrijk maar dit is totaal niet het enige waar men zal opletten, ook moet je inzet tonen en er dus volledig voor gaan.

Wat zijn uw toekomst plannen op korte termijn?

Een goede job vinden is zeker iets wat momenteel belangrijk is, en natuurlijk hoop ik ver te geraken in de verkiezing, waar ik me volledig voor zal inzetten!

Met welk dier of bloem zou u uzelf willen vergelijken?

Een roos ; het is een prachtige bloem maar je moet oppassen, want als je er niet voorzichtig en met respect mee omgaat, kan het lelijk steken.
Wat ik daarmee wil duidelijk maken is dat ik zeer sociaal en behulpzaam ben maar wanneer je me 1x diep raakt, je geen tweede kans zal krijgen.

Zijn er onderwerpen waar men tegen u geen grappen gemaakt mogen worden?

Ernstige ziektes , met zoiets lach je gewoon niet.

Welk beeld heb je van de perfecte man?

Perfectie bestaat niet, een perfecte man voor mij moet gevoel voor humor hebben & te vertrouwen zijn, en het uiterlijk is niet het belangrijkste maar ik kan zeker niet zeggen dat ik daar niet op heb gelet bij mijn huidige vriend kevin rypens.

Ik ben 20 en kan met trots zeggen dat ik zeer blij ben met mijn vriend, waar ik al 2jaar een half mee samen ben ondertussen. Dus voor mij is dat perfect!

Heeft u wel eens een belangrijke vriendschap verbroken?

Ja en daar heb ik lang van afgezien, maar alles zal wel gebeuren om een reden denk ik dan.

Doet u aan sport?

Momenteel niet, omdat ik daar nu de tijd niet voor vind, maar ik zou graag opnieuw gaan dansen!

Volgt u het wereldnieuws?

Ja eigenlijk meer en meer, voornamelijk via het internet. Ik ben bijna altijd up to date !

Wat vind u opwindend?

Wanneer ik iets nieuw uitprobeer of iets aan het maken ben, en het lukt meteen! Op dit soort momenten ben je blij voor de kleinste dingen.

Waar krijgt u kippenvel van?

Van mijn favoriete songs, mensen met een geweldige stem geven me steeds opnieuw kippenvel.

chiara wickmayer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here