Kruispunt Brusselsesteenweg met Kwatrechtsesteenweg

autoKruispunt Brusselsesteenweg met Kwatrechtsesteenweg (N9xN400) te Kwatrecht twee weken afgesloten voor alle verkeer

*Vanaf maandag 18 augustus zal het kruispunt van de Brusselsesteenweg met de Kwatrechtsesteenweg (N9xN400) twee weken afgesloten zijn voor alle verkeer. Deze afsluiting is noodzakelijk om de werken veilig en kwaliteitsvol uit te voeren. Op 1 september, vóór de ochtendspits, wordt de vernieuwde N9 opengesteld voor alle verkeer. *

*Hinder en omleidingen*

De bestaande omleidingen via de R4, E40 en N42 en via N465 en N42 blijven in voege. Voor het verkeer naar en uit de noordkant van de spoorweg wordt een omleiding voorzien via de Noordlaan, Kwatrechtsesteenweg, Wetterstraat en Zuidlaan.

Vanaf 1 september wordt de N9 volledig opengesteld en zijn de werken met verkeershinder voorbij.

*Veiliger dorpscentrum*

De herinrichting van de Brusselsesteenweg (N9) tussen het station van Kwatrecht en het kruispunt met de Zuidlaan (N417) en de Oosterzelesteenweg
(N42) startte op 21 oktober 2013. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) en de gemeente Wetteren kozen voor een volledige heraanleg.

Vanaf 1 september kunnen de weggebruikers gebruik maken van een nieuw wegdek, nieuwe voetpaden, fietspaden en parkeerstroken. Aangepaste verlichting en meer groen zorgen voor een fraaier wegbeeld. Autobestuurders zullen hun snelheid moeten aanpassen. Zo wordt het dorpscentrum niet alleen veiliger voor de weggebruiker, maar ook aangenamer voor de bewoners.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here