Bepaal de tracklist van Nick en Simon

Op vrijdag 5 september verschijnt in Vlaanderen de unieke dubbel-cd Herinneringen Aan Vlaanderen – Het Beste Van Nick & Simon. Het wordt een bijzonder album waarop de Vlaamse fans de grootste hits van Nick & Simon kunnen terugvinden. Exclusief op het album zal ook de single Mia terug te vinden zijn, de Gorki klassieker die Nick & Simon onlangs in een eigen jasje hebben gestoken.

nick en simonVanaf vandaag – tot eind augustus – kunnen de fans van het populairste duo van de Lage Landen mee stemmen voor de tracklist. Wie surft naar http://www.nickensimon.nl/herinneringen kan mee bepalen welke song(s) er op de cd moeten staan. “We vinden het heel belangrijk dat we – naar analogie met Nederland – ook in Vlaanderen een verzamelalbum kunnen uitbrengen, maar dan met onze grootste hits in Vlaanderen of liedjes die onze Vlaamse fans vooral heel leuk vinden”, klinkt het bij Nick & Simon in koor.

Sinds ze in 2006 doorbraken met Steeds Weer en De Soldaat, zijn Nick & Simon uitgegroeid tot een vaste waarde in de muziekwereld. Niet alleen in Nederland zijn de heren uiterst succesvol, ook in Vlaanderen hebben hun 5 studio albums hoge ogen gegooid in de charts en bij het publiek. Hun recentste cd Sterker stond na twee weken release al op 7 in de Ultratop album 50. Ook de concerten in de Capitole (Gent), Ethias Theater (Hasselt), Stadschouwburg, Lotto Arena (Antwerpen) en de Ethias Arena (Hasselt) waren steevast voltreffers en uitverkocht.

De Vlaamse fans worden nu dus extra verwend, want niet alleen verschijnt er op vrijdag 5 september het album Herinneringen Aan Vlaanderen – Het Beste Van Nick & Simon, op zondag 21 september zetten Nick & Simon de herfst muzikaal in met een uniek, groot live concert in de Lotto Arena in Antwerpen. Die dag spelen ze alleen maar de grootste hits die op hun best off album terug te vinden zijn.

Eind augustus gaan Radio 2 – samen met Nick & Simon – op zoek naar de ultieme top 5 die zeker te horen zal zijn op het concert in Antwerpen. Via de Radio 2 actie wordt er ook nog een duo ticket en meet-and-greet met Nick & Simon weggegeven.

Meer informatie over de Herinneringen Aan Vlaanderen actie van Nick & Simon kan je vinden op www.nickensimon.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here