Koninginnerit All Classics derde keer in Aalst

pachthofrit

Koninginnerit van All Classics derde keer in Aalst. De Pachthofrit is een jaarlijkse oldtimer-rit op een traject van landelijke wegen rond Aalst.

pachthofOp 23 augustus organiseert All Classics Aalst voor de 3de keer zijn befaamde Pachthofrit, als het ware de koninginnerit van ACA, het fiere kind van onze Evenement-adviseur Mario De Pauw, ondertussen geen onbekende meer in het oldtimermilieu. Ook dit jaar wordt het weer een onvergetelijke toeristische namiddagrit voor auto’s en motoren ouder dan 20 jaar die hen via een traject van +/- 70 km langs landelijke wegen opnieuw bij het startpunt brengt. Gezien de rit beperkt is tot 200 voertuigen, zal vooraf inschrijven zeker noodzakelijk zijn. Inschrijven kan tot 18 augustus op www.pachthofrit.be.

Snel zijn is echter de boodschap!

Van 15u-17u kunnen de ingeschrevenen zich aanmelden op het terrein van het SVI, Pachthofstraat 3, Gijzegem. Voor slechts € 10 ontvangen deelnemers het roadbook, de rallyplaat, 3 drankbonnetjes voor de tussenstops en een meer dan waardevolle goodie-bag met extra geschenk. Vanaf 15u30 kunnen ze de rit op eigen tempo aanvatten.

Vanaf 17u kan er rustig worden nagenoten van een frisse pint en wie •wil blijven eten kan mits reservatie deelnemen aan het ACA-Brochette Festijn. Radio Montana zorgt met Retro Muziek uit de jaren ’60 tot ’90 voor extra sfeer en gezelligheid. Om 22u start de retro fuif met DJ Fik en DJ Gaspedaal.

Wie gek is van oldtimers en er ook eentje wil aanschaffen kan steeds terecht bij iemand van de clubleden. Misschien weten ze er wel eentje voor je staan. De club is gelegen in Hofstade bij Aalst. Een autoverzekering voor een oldtimer is niet zo duur, maar er zijn wel bepaalde regels aan verbonden. Zo mag je de wagen niet gebruiken voor het gewone woon en werkverkeer.
pachthofrit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here