Mokkels.nl in de shit met Actrice Marjolein Keuning

Het is weer zover, het rommelt weer op internet. Actrice Marjolein Keuning klaagt via een advocaat de website 'Mokkels.nl' aan. Dit meldt Mokkels.nl op hun website donderdag. Alles begon, zoals je ook kon lezen in onze voorgaande artikels met een kwiet die zogezegd een filmpje van Marjolein Keuning op straat had gevonden en dat op de website van Mokkels gezet. We hadden daar ook onze bedenkingen over.

Keuning vraagt nu langs haar advocaat om de linken naar het filmpje en de 135 seksuele getinte reacties te verwijderen. Mokkels denkt er natuurlijk niet een en schrijft op hun website "De grootste giller is Marjoleins eis om verwijdering van erotisch getinte reacties op het forum. Behalve het feit dat de 135 reacties enkel gaan over de vondst van het filmpje en hoe de filmpjes te openen is het erg naïef te denken te kunnen bepalen wat anderen over je denken of schrijven."

Sommigen vragen zich af waarom keuring nu pas reageert op die tape, dat het filmpje zijn opnamen voor de serie Villa Borghese, die in 1992 door de omroep werd uitgezonden waarin ze een rol vertolkte. Eerder zei Keuning in De Telegraaf dat ze wel kon lachen.

Onze mening, maar dit gaat wel over Belg.Be, respecteer iedereen zijn mening en als de betrokkene dat wil laten verwijderen, verwijder dat dan en doe daar niet moeilijk over.

Hier de links ter info naar de twee voorgaande artikels op onze site.

Marjolein Keuning in haar blootje op straat.
https://www.belg.be/index/b_leesmeer.php?x=486

Marjolein Keuning zet ons in het blootje
https://www.belg.be/index/b_leesmeer.php?x=492

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here