Poolse superheld gezocht

Poolse superheld gezocht! Om te laten zien hoe Poolse mensen bijdragen aan Europa zoekt Polska Spring Into naar Polen die zich inzetten voor de gemeenschap waarin zij leven buiten hun eigen land. Jij kunt besluiten wie van hen de titel “Polish Community Activitst of the Year” krijgt. U kunt uw nominatie tot 18 augustus 2014 sturen.

PolenDe wedstrijd staat open voor alle Poolse burgers die in de 12 maanden voorafgaand aan deze wedstrijd in één van de EU lidstaten, met uitzondering van Polen zelf, sociaal werk hebben verricht. Een essentieel vereiste is dat hun activiteiten niet alleen gericht zijn op Poolse gemeenschappen in het buitenland, maar juist dat Polen zich inzetten voor anderen en voor het algemeen belang.

Als je iemand kent die aan dit profiel voldoet of herken jij jezelf erin, sluit je dan aan bij de ‘Polska.Spring into” Facebook fanpagina en nomineer jezelf of iemand anders voor de titel (www.facebook.com/Polska.SpringInto). Alle benodigde informatie, inclusief het registratieformulier en wedstrijdreglement zijn beschikbaar in een speciale sectie. De profielen van de genomineerde kandidaten zullen worden opgenomen en de laatste ronde van de wedstrijd zal plaatsvinden op de Facebook fanpagina. Registratie is mogelijk tot 18 augustus 24.00 uur (middernacht).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here