Grijpdiefstal in Namen

grijpdiefstal Namen

Grijpdiefstal in Namen op 15/04/14 – De politie vraagt, op verzoek van het parket van Namen (Namur), om volgend opsporingsbericht te verspreiden:
Op 15 april 2014, omstreeks 18u45, werd een vrouw het slachtoffer van een grijpdiefstal in een stilstaande trein in het station van Namen.

grijpdiefstal NamenDe dader stapte op de trein en wachtte geduldig af. Bij het horen van het fluitsignaal dat het sluiten van de deuren vooraf gaat, greep hij de handtas van de vrouw en haastte zich van de trein. Hij ging er vandoor, samen met iemand die op hem stond te wachten op het perron.

De dader is ongeveer 25 jaar oud en van het zuiderse type. Hij is ongeveer 1m75 lang en slank. Hij heeft donkere haren, kort opgeschoren aan de zijkanten. Hij droeg een blauwe jas en een gescheurde jeansbroek.

De man op het perron is ongeveer even oud en ook een zuiders type. Hij is mager en heeft dikke wenkbrauwen. Hij droeg een donkere jas boven een lichte broek en had een donkere pet op zijn hoofd.

Kent u deze mannen of hebt u andere nuttige informatie met betrekking tot de feiten, neem dan contact op met de politie. Tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 30300 of via opsporingen@politie.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here