2Fabiola tekent bij Universal Music

2fabiola

2Fabiola tekent bij Universal Music, nadat het even stil was geweest rond 2 Fabiola, kwam de groep begin dit jaar full force terug tijdens Eurosong. Het grote publiek was wild van hun nummer ‘She’s After My Piano’. Pat Krimson en Loredana De Amicis mochten uiteindelijk niet naar Denemarken om ons land te vertegenwoordigen, maar ‘She’s After My Piano’ groeide in Vlaanderen uit tot een grote hit.

2fabiolaOok in het buitenland krijgt de single heel wat aandacht. Maar liefst 15 Europese landen hebben een contract ondertekend om het nummer, alsook de opvolger en het album, te verkopen. En het succes blijft duren: ‘She’s After My Piano’ maakt een grote kans om op 23 augustus bekroond te worden met de titel van Radio 2 Zomerhit 2014.

En dat succes ging muziekmaatschappij Universal Music niet voorbij. 2 Fabiola tekende zopas een contract bij Universal Music Belgium. General manager Patrick Guns over deze signing: “Wij zijn enorm gelukkig om 2 Fabiola te verwelkomen en kijken uit naar onze toekomstige samenwerking. Ondanks de vele hits die ze reeds hebben gemaakt, ben ik ervan overtuigd dat de beste jaren nog moeten komen. Van zodra men de volgende single zal horen, zal iedereen het daarmee eens zijn.”

Pat en Loredana hebben hun volgende oorwurm al klaar. Op 1 september brengt 2 Fabiola hun nieuwe single ‘One Night in Dubai’ uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here