Aalst – cursus voor verbouwers

bouwcursus

bouwcursusSchrijf je in voor de cursus voor verbouwers. BouwcursusWie zijn woning verbouwt of renoveert weet dat de werken niet altijd van een leien dakje lopen. Dankzij de intensieve tweedaagse BOUWTEAM-cursus leer je hoe je je verbouwing tot een goed einde kunt brengen. Je kunt deze cursus op 11 en 18 oktober volgen in ontmoetingshuis De Brug. Voorkennis voor deze cursus is niet vereist.

Vooral wie duurzaam wil verbouwen is gebaat bij deze cursus. Een bouwdeskundige geeft je technische en praktische uitleg over duurzaam en energiezuinig verbouwen. Je krijgt er neutrale info over onder andere isolatie, verwarmingsinstallaties, ventilatie, zonne-energie en gebruik van regenwater.

Dankzij vzw BEA, het energiebedrijf van de stad, Infrax en het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen bedraagt het inschrijvingsgeld voor de BOUWTEAM-cursus slechts 40,- EUR. Een bedrag dat je snel terugverdient als je de tips toepast. De BOUWTEAM-cursus vindt plaats op zaterdag 11 en 18 oktober 2014, telkens van 9 tot 17 uur in ontmoetingshuis De Brug (Hertshage 11-19 in Aalst). Inschrijven doe je via www.bouwteams.be of via het nummer 016 23 26 49. Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt. Voor meer info kun je terecht bij vzw BEA (Molenstraat 30, Aalst – 0800 930 30 – info@vzwbea.be).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here