Lichaam van onbekende man aangetroffen in Wetteren

wetteren

wetterenOpsporingsbericht/oproep tot identificatie: lichaam van onbekende man aangetroffen in Schelde te Wetteren op 24/07/14

De politie vraagt, op verzoek van het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde, om volgend opsporingsbericht te verspreiden: Op donderdag 24 juli 2014 werd in de Schelde in Wetteren het lichaam aangetroffen van een man. Hij kon nog niet worden geïdentificeerd.

Het gaat om een man van ongeveer 60 jaar oud. Hij is normaal gebouwd en 1m67 lang. Hij heeft een nogal prominente grijze snor en hij heeft schoenmaat 40.

Bij aantreffen droeg hij een beige polo en een grijsachtige sweater met een korte rits van het merk “Fruit of the Loom” en een zwarte jeansbroek. Aan de ringvinger van zijn linkerhand droeg hij een ring met het symbool van de vrijmetselarij.

Kent u deze man van de post mortem tekening of hebt u andere nuttige informatie die kan leiden tot de identificatie van de man, aarzel dan niet de politie te verwittigen. Uw tip is welkom op het gratis nummer 0800 30300 of via opsporingen@politie.be .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here