BASE met aangepaste tariefplannen en roamingopties

BASE bevestigt andermaal zijn positie als prijsbreker, met aangepaste tariefplannen en interessante roamingopties.

BASE past zijn tariefplannen aan! Het is voor de klant voortaan nog gemakkelijker om zijn ideale tariefplan te vinden. Bovendien speelt BASE hiermee in op de vraag naar meer datavolume en meer gemoedsrust tijdens reizen in Europa.

gsmHandig, ongecompliceerd en transparant voor de klant: BASE heeft zijn B-portfolio opgeknapt en verdeeld over 3 categorieën: mensen die graag bellen, graag surfen of graag álles onbeperkt doen, vinden snel hun ideale tariefplan. “Bij BASE Company geloven we dat elke klant anders is en zijn eigen behoeften heeft. De ene belt graag, terwijl de ander misschien liever iets post op Facebook en YouTube volgt via zijn smartphone. Toch is er één element dat iederéén wil: zich geen zorgen hoeven te maken over hun tariefplan. Daarom bieden we tariefplannen aan op maat van alle verschillende profielen”, zegt Jos Donvil, CEO van BASE Company.

Omdat de BASE 3G-netwerkdekking (99,8%) en 4G-dekking (beschikbaar in meer dan 700 steden, gemeenten en deelgemeenten) elke dag verbeteren, en omdat meer en meer klanten overschakelen op een smartphone, neemt het dataverbruik toe. BASE volgt de trend en voegt meer datavolume toe aan sommige tariefplannen. Hierdoor wordt het onbeperkte tariefplan B-39 nog beter dan vroeger: het topproduct krijgt nu 3GB data bovenop onbeperkt bellen en sms’n. B-25 is dan weer een schitterend tariefplan voor verwoede surfers: zij krijgen 3GB data bovenop onbeperkte SMS’en en 360 minuten. BASE vindt de feedback van klanten zeer belangrijk en luistert ook écht: de vraag naar data vanuit de BASE-community leidde bij BASE tot het nieuwe onbeperkte tariefplan met 1GB (B-29 BASE).

Met deze aangepaste portfolio heeft BASE een sterk en uiterst competitief aanbod voor zijn klanten. “Begin deze maand lanceerden we B-Europe, specifiek voor wie dagelijks reist of communiceert met andere landen in Europa. We hebben nu ook een oplossing voor wie vaak reist: in de grootste bundels bieden we meer minuten naar en uit Europa. De B-59 telt nu 600 minuten naar Europa in plaats van de vroegere 60 minuten. Dat is een zorg minder voor wie op reis is.” Daar bovenop biedt BASE ook interessante nieuwe roamingbundels aan die klanten aan hun tariefplan kunnen toevoegen.

Overzicht van de wijzigingen aan de BASE tariefplannen:
* 3 verschillende categorieën:
=> Vooral beller? Neem B-9, B-19, B-19 BASE, B-29 of B-29 BASE, met veel belminuten
=> Vooral surfer? Neem B-15 of B-25, met een groot datavolume inbegrepen
=> Wil je alles, onbeperkt? Neem B-39, B-49 of B-59, met veel minuten, data en vanaf 49€ minuten, data en sms’en in Europa inbegrepen.

* Een transparante B-portfolio:
De naam ‘BASE Check’ verdwijnt en is nu geïntegreerd in het merk BASE: BASE Check 15 en BASE Check 25 worden vervangen door B-15 en B-25, ideaal voor klanten die veel MB’s willen.

* Data in alle tariefplannen:
Alle plannen hadden al data inbegrepen, maar klanten maken tegenwoordig steeds meer gebruik van mobiel internet. Daarom krijgen B-25, B-29, B-39 en B-49 meer MB’s in hun tariefplan.
* Meer Europa:
– Europese gesprekken nemen toe: B-49 en B-59 krijgen dus meer minuten, en er worden bovendien meer sms’en en data inbegrepen in en naar Europa
– Opties om in en naar Europa te bellen: 5 euro voor 60 minuten, 10 euro voor 150 minuten
– Opties om mobiel internet te gebruiken in Europa: 5 euro voor 100MB, 15 euro voor 500MB, 25 euro voor 1GB
* Muziekfan? Spotify kan op alle tariefplannen worden toegevoegd als optie: 7 euro/maand.

Ook een provider die met Base werkt zijn Mobilevikings, het grote voordeel bij deze provider, dat je gratis kan bellen en surfen door vrienden te overtuigen zich lid te maken bij Mobilevikings. (Klik hier voor meer info over gratis bellen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here