Interview – Kimberly Ludtke voor Miss Exclusive

Kimberly-Ludtke

Kimberly-LudtkeInterview – Kimberly Ludtke voor Miss Exclusive

1. Waar bent u geboren en stel uzelf voor.

Mijn naam is Kimberly Lüdtke, geboren en getogen in Oostende. Op 18 juni mag ik eindelijk mijn 18 kaarsjes uitblazen. Ik ben half duits en dat verklaard ook meteen mijn drive om hard te werken voor mijn dromen.  Waar Miss Exclusive 2015 worden, één van is! Ik hou van beauty inside and out. Voor mij kan het karakter van een persoon iemand maken of kraken. Daarom doe ik zelf mijn best om altijd positief in het leven te staan!

1a. Wat was de aanleiding om aan Miss Exclusive 2015 deel te nemen?

Zoals eerder gezegd heb ik een passie voor beauty inside and out! Volgens mij straalt de organisatie van Miss Exclusive erg veel klasse uit. Alles wat van de verkiezing online kwam zag er altijd prachtig uit en finalisten die ik ken van de vorige editie waren ook vol lof over hun ervaring.

De huidige Miss Exclusive, Emily, had mij ooit eens een berichtje gestuurd op facebook of ik niet geïnteresseerd was om mij in te schrijven. Maar op dat moment zag ik mijzelf dat nog niet doen. Ik had geen ervaring en dacht dat meedoen aan een verkiezing niet aan mij besteed was. Toch heb ik op een avond mijn stoute schoenen aangetrokken en mij ingeschreven. Meteen een reactie van Ken Stevens, die mij uitnodigde voor een casting in Brasschaat bij één van hun partners, La Boutique. Ik was in de wolken!

1b. Welke boodschap zou je willen uitdragen als Miss Exclusive?

Vooral dat er zoveel meer speelt dan een knap uiterlijk alleen! Volgens mij heeft Miss Exclusive de combinatie van beauty, intelligentie en klasse nodig. Klasse is geen eigenschap die je kan kopen, maar die natuurlijk in je zit. Ook dat hard werken voor je doel, beloont. Met de nodige uitstraling en juiste attitude, gaan er vele deuren voor je open.

2. Wat zijn uw toekomst plannen op korte termijn?

Leven! Ik heb een moeilijke periode in mijn leven eindelijk een plaats kunnen geven. En ik voel mij bevrijd! Ik heb mij nog nooit zo licht gevoeld! Ik ben nu omringd met de juiste mensen, die van mij houden en mij door alles steunen; ik ben capabel om voor mijzelf te zorgen; deuren gaan voor mij open langs alle kanten en met de opkomende zomer, lacht het leven mij toe!
Ik ben klaar om mij 100% in te zetten voor deze missverkiezing!

3. Met welk dier of bloem zou u uzelf willen vergelijken?

Sowieso een vlinder! Ze brengt zoveel mooie herinneringen in mij boven! Mijn moeder vertelde mij als kind voor het slapen gaan altijd mooie verhalen over ‘mama- en dochter vlinder’, een fijn gevoel als ik daar aan terug denk.

4. Zijn er onderwerpen waar men tegen u geen grappen gemaakt mogen worden?

Ja zeker! Ik vind het afschuwelijk als men spot over mensen met een beperking! Een echte afknapper!

5. Welk beeld heb je van de perfecte man?

Haha bestaat de perfecte man wel? Nu, een perfecte man voor mij mag best z’n imperfecties hebben. Een perfecte man is in mijn ogen vooral iemand die je partner, minnaar en beste vriend in één is. Iemand waarop je kan vertrouwen, maar ook iemand waarmee je de beste tijd beleefd. Dezelfde smaak en hobby’s is ook wel fijn! De perfecte man maakt je na 2jaar nog steeds verliefd met dezelfde blik, dat heb ik met mijn vriend, Charlie.

6. Heeft u wel eens een belangrijke vriendschap verbroken?

Ja, en voelde mij daar eigenlijk héél slecht en schuldig over destijds. Maar uiteindelijk ben ik toch trots op mezelf dat ik sterk genoeg was om afstand te nemen van haar.  In eender welke relatie dan ook, wanneer er afgunst en een extreme jaloezie in betrokken geraakt, is die niet meer gezond.

7. Doet u aan sport?

Ja, ik probeer in mijn vrije tijd zo regelmatig mogelijk naar de gym te gaan. Heb ook een aantal jaar Thaiboks gedaan in het verleden en ben daar best blij om. Het is belangrijk voor een vrouw om zich de dag van vandaag te kunnen verdedigen! Ik heb uit deze sport veel zelfvertrouwen gewonnen en ben er best wel trots op. Het was telkens vallen en opstaan, iets waar wij allemaal constant mee te maken krijgen.

8. Volgt u het wereldnieuws?

Ik probeer dat zoveel als mogelijk te doen. Tegenwoordig is het nieuws ook overal te volgen, één klik op facebook en meteen zie je alle grootste drama’s van de dag! De online news sites vind ik ook super handig, dus het excuus van ‘ik heb de krant niet thuis en heb geen tijd om naar het nieuws te kijken’ is niet meer geldig. Maar in de wereld is ook zodanig veel aan de gang op dit moment, je kan niet anders dan op zen minst op de hoogte te zijn.

9. Wat vind u opwindend?

Shoppen! Oh my god! Shoppen! Love it! Je gaat een dagje door de stad wandelen met je vriend of beste vriendin, eet gezellig iets, je gaat naar al je favoriete winkels,… Op het einde van de dag heb je veel meer gespendeerd dan voorzien, maar als je thuis komt en één voor één alles past en met elk stuk een half uur voor de spiegel staat, is het jezelf meteen helemaal vergeven!

Ook op reis gaan! Als ik in de luchthaven klaarsta om op reis te vertrekken, heb ik altijd vlinders! Mijn droomvakantie is dan ook Dominicaanse Republiek.

10. Waar krijgt u kippenvel van?

Het onrecht dat vrouwen de dag van vandaag nog steeds wordt aangedaan in derde wereld landen. Gruwelijk hoe wreed de mens met elkaar kan zijn! Besnijdenissen van jonge meisjes in erbarmelijke omstandigheden uit ‘ethische overtuiging’, uithuwelijking, onderdrukking, ongelijke rechten met de man,… Om maar te zwijgen over de massa verkrachtingen en gruwelijke moorden. Het haar op m’n rug komt hier van recht!

Miss Exclusive is één van de grootste Miss verkiezingen van het land die reeds vijf jaar bestaat. Miss Exclusive verkiest elk jaar het meest exclusieve meisje van ons land. Miss Exclusive staat voor glamour, extravagantie, stijl & natuurlijke schoonheid. Meer op www.missexclusive.be en www.facebook.com/missexclusiveofficial

Kimberly-Ludtke

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here