Interview – Justine Boyaert voor Miss Exclusive

Justine Boyaert Miss Exclusive

Interview – Justine Boyaert voor Miss Exclusive. Mijn naam is Justine Boyaert ik ben geboren en getogen in Brugge. Ik ben 17 jaar oud. Ik loop school op het KTA te Brugge en volg daar bio-esthetiek. Heb nog een jongere zus en zij heet Celeste. Ik danste van mijn 2de kleuter tot aan mijn 15 jaar in dansschool Jumelle. Maar ben wegens problemen met mijn gezondheid moeten stoppen. Nu ga ik gaan fitnessen in Pure Senses waar ik hele goeie begeleiding krijg.

Justine Boyaert Miss ExclusiveIk was als klein meisje altijd bezig met mijn uiterlijk en die van andere ook. Ik vond het leuk dat mensen er mooi uitzagen. Vandaar ik dan ook later de richting Bio-esthetiek heb gekozen. Vind het nog altijd super op mensen te kunnen opmaken en het beste in hun naar boven halen. Toen ze mij voor de eerste keer hadden gevraagd om een fotoshoot te doen ging er precies een andere wereld voor mij open. Ik was nu diegene die werd opgemaakt. En dan wist ik dat dit het was wat ik wou doen.

Ik heb vorig jaar de ganse verkiezing gevolgd van Miss Exclusive. Toen ik zag dat Emily de verkiezing had gewonnen begon er bij mij ook iets te kriebelen. Maar er was iets dat mij tegenhield, ik heb een litteken op mij gezicht. Bij fotoshoots kan je dat gemakkelijk wegdoen maar in het echte leven jammer genoeg niet. Uiteindelijk had Emily mij toch kunnen overtuigen en had ik mij ingeschreven voor de wedstrijd. Kort erna kreeg ik bericht dat ik mocht op casting gaan in Brussel en daar kreeg ik het nieuws dat ik 1 van de finalisten was. Eindelijk een droom die uitkomt, een droom waarnaar toe ik moet streven en dat ga ik met heel veel plezier doen!

Eerst en vooral dat wij niet gewoon mooi moeten zijn. Wij moeten heel hard werken voor hetgeen wat wij willen bereiken. Je moet niet gewoon een perfect lichaam, perfect gezicht, perfect haar hebben om er te raken. Je persoonlijkheid maakt je ook al mooi. Als je je dromen hard genoeg nastreeft dan raak je er wel.

Wat zijn je ambities voor de toekomst?
Ik wil mijn diploma halen van schoonheidszorgen. En erna ga ik verder gaan studeren als verpleegster gespecialiseerd in Oncologie. En dan kan ik natuurlijk ook schoonheidsspecialiste zijn in bijberoep.

Wat is het vakantieland van je dromen?
Zonder twijfel, Dominicaanse Republiek. Ooit als ik veel tijd heb ga ik daar terug. Vroeger ben ik daar geweest met mijn nonkel en ouders. We hebben daar veel herinneringen. Mijn nonkel woonde daar zo goed als, maar hij is ondertussen overleden. Ik wil daar niet naartoe gaan om daar aan een zwembad te liggen met een cocktail in mijn hand. Maar wil graag gaan om hopelijk zijn dromen daar te kunnen realiseren.

Zijn er onderwerpen waarover tegen u geen grappen gemaakt mogen worden?
Kanker. Heb zelf iemand verloren die mij dicht bij het hart stond. Dus mensen die daar grappen over maken kunnen mij boos maken. Het is en blijft een ziekte!

Wanneer beschouwde u zichzelf als volwassen
Toen ik voor het eerst de wasmachine moest aansteken, precies een gevoel van vrijheid.

Wanneer bent u voor het laatst enorm boos geweest en waarom?
Vorige week nog, meisjes die mij proberen zwartmaken of kleineren, roddels over mij verspreiden. Mij proberen breken. Ik heb er mij lang van aangetrokken en er pijn van gehad maar nu sta er sterker in mijn schoenen en krijgen ze mij niet meer klein.

Is er iemand in uw familie die altijd uw grote voorbeeld is geweest
Mijn nonkel, wat hij in zijn leven heeft kunnen verwezenlijken is echt iets om trots op te zijn.

Volg je het wereldnieuws
Ja, ik vind het belangrijk op de hoogte te zijn van wat er gebeurd in onze maatschappij.

Wat is uw slechtste eigenschap
Kan niet tegen mijn verlies

Bent u gelovig
Ik geloof niet dat er een God of Allah bestaat. Want moest er zo iets zijn waarom is er dan zoveel pijn en verdriet? Ik probeer wel te geloven dat er nog leven na de dood is. Aan die gedachte houd ik mij vast.

Miss Exclusive is één van de grootste Miss verkiezingen van het land die reeds vijf jaar bestaat. Miss Exclusive verkiest elk jaar het meest exclusieve meisje van ons land. Miss Exclusive staat voor glamour, extravagantie, stijl & natuurlijke schoonheid. Meer op www.missexclusive.be en www.facebook.com/missexclusiveofficial

Justine Boyaert Miss Exclusive

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here