Jan Smit stelt nieuwe cd in Turkije voor

jij en ik - Jan Smit

Jan Smit stelt nieuwe cd in het vakantieland Turkije voor. Over minder dan vier weken – op vrijdag 22 augustus – komt Jan Smit z’n langverwachte, nieuwe studio-album “Jij & Ik” uit, zowel in Nederland maar ook in Vlaanderen. Twee jaar na het succes van het album “Vrienden” en de cd/dvd’s “Jan Smit Live In Ahoy” en “Jan Smit Unplugged – De Rockfield Sessies” is er een gloednieuwe cd. Jan Smit vliegt op woensdag 20 augustus naar Turkije – samen met Corendon Vliegvakanties – en 50 wedstrijdwinnaars naar het bloedmooie en warme Marmaris. Eén dag later – op donderdag 21 augustus – stelt Jan in de zonovergoten badplaats zijn nieuwe cd voor “Jij & Ik” aan de verzamelde pers en 25 duo’s.

jij en ik - Jan SmitJan zal bij het vallen van de avondzon een intiem concert verzorgen waarbij hij liedjes speelt – voor het eerst – die afkomstig zijn uit de nieuwe cd “Jij & Ik”. Voor de vele Vlaamse fans van Jan Smit is er goed nieuws want één iemand mag met zijn of haar partner ook mee naar Marmaris Turkije en dit dankzij www.muziekpunt.be, de site waar je alle informatie kan vinden over de wedstrijd alsook het nieuwe album van Jan Smit “Jij & Ik” wat je nu al kan bestellen zodat je hem thuis krijgt op de dag van de release.

In afwachting van de nieuwe cd “Jij & Ik” van Jan Smit verschijnt op vrijdag 8 augustus alvast de gelijknamige titelsong, simultaan in Nederland en Vlaanderen. We geven terloops al even mee dat Jan Smit in de week van zaterdag 4 tot vrijdag 10 oktober even verhuist naar Vlaanderen voor wat hij zelf zijn eigen „Jan Smit In Vlaanderen week” noemt.

Meer info op www.jansmit.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here