Vakantie vanaf luchthaven Zaventem

vliegtuig

vliegtuigZaventem is de grootste luchthaven van België. Er vliegen ruim 19 miljoen passagiers van en naar Zaventem. U kunt vanaf de luchthaven Zaventem vliegen naar bestemmingen over de hele wereld.

Uw vakantie begint dan ook vanaf Zaventem Airport (Brussel). Zaventem Airport biedt ruim 200 bestemmingen aan en is eenvoudig te bereiken vanuit Nederland, Duitsland, Luxemburg en uiteraard België zelf. Vanaf het zuiden van Nederland bent u al binnen anderhalf uur op de luchthaven. Er zijn volop mogelijkheden om uw auto te parkeren tijdens uw vakantie of zakenreis vanaf Zaventem Airport.

Er bevinden zich rondom de luchthaven namelijk verschillende parkeeraanbieders. Deze parkeeraanbieders bieden zowel valet parking als budget parking aan dichtbij Zaventem Airport. De tarieven van deze parkeeraanbieders verschillen. Dit komt vaak doordat de ene parkeeraanbieder dichterbij de terminal van Zaventem is gevestigd dan de andere parkeeraanbieder. Hoe dichterbij de luchthaven Zaventem hoe duurder het parkeren is.
Op de vergelijkingswebsite www.langparkerenzaventemairport.be kunt u een goed beeld krijgen van alle parkeeraanbieders rondom Zaventem Airport. Op deze website staan uitsluitend betrouwbare parkeeraanbieders. U kunt veel informatie lezen over de parkeeraanbieders en bijvoorbeeld ervaringen van klanten lezen bij de verschillende parkeeraanbieders. Tevens kunt u zien of de parkeeraanbieders ook valet parking aanbieden. Dit houdt in dat u met uw eigen auto rechtstreeks naar de terminal van Zaventem Airport rijdt. Hier staat een chauffeur van het parkeerbedrijf u op te wachten en zal uw auto meenemen naar haar parkeerterrein. Bij terugkomst van uw vakantie staat uw auto weer klaar voor de aankomsthal van Zaventem Airport.

Een juiste parkeerplek vinden hangt af van een aantal criteria. Wilt u bijvoorbeeld zo goedkoop mogelijk parkeren, wilt u gebruikmaken van valet parking of wilt u zo dicht mogelijk bij de terminal van Zaventem Airport parkeren? Op www.langparkerenzaventemairport.be kunt de parkeeraanbieders eenvoudig vergelijken op prijs, afstand tot de terminal en waardering van klanten. Wanneer u de juiste parkeeraanbieder heeft gevonden kunt u meteen een parkeerplaats reserveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here