Geraardsbergen – Finaliste Miss Fashion 2015

finaliste miss fashion

Geraardsbergen – Finaliste Miss Fashion 2015

Ik ben Catje Brodelet, 23 jaar en woon in Geraardsbergen. Model zijn is altijd al één van mijn grootste dromen geweest, en dankzij twee vriendinnen ben ik bij Miss Fashion terecht gekomen. Ik heb hierover enige tijd getwijfeld, maar uiteindelijk dan toch de stap gezet. En tot nu toe wordt het altijd leuker en leuker.

Finaliste zijn van een missverkiezing is niet zomaar leuk, maar het geeft me ook heel wat meer zelfvertrouwen. Net zoals elk ander meisje had ik daar ook een te kort aan, maar door het vele samenwerken met fotografen is mijn zelfvertrouwen positief gegroeid.

Vaak denken mensen dat meisjes die aan een missverkiezing meedoen tuttemiekes zijn, maar dit klopt niet. Ik kan het weten, want zelf ben ik geen “tuttemieke”. Ik hou van make-up, ik hou van kledij en ook van glitter en glamour. Maar op een gewone werkdag ben ik gewoon mezelf. Zonder glitter en glamour. Ook spiritueel ben ik me aan het verdiepen in de Tera Mai Reiki waarvoor ik mijn certificaat heb behaald. Het zijn dan ook twee verschillende werelden waarin ik leef en dat is juist boeiend mijn werelden te verbinden. Ik leer mezelf ook elke dag dat beetje meer kennen, en dat is soms wel erg verrassend, maar daarom niet negatief.

Kortom, dit is en blijft een wedstrijd tussen mijzelf en nog 24 andere meisjes, al heb ik wel niet dat concurrerend gevoel, het zou toch een droom zijn die werkelijkheid wordt. Je kan mij tevens mijn finalisten pagina op de voet volgen, elke activiteit die ik doe, elke promo die ik uitvoer, alles komt online en ook foto’s. Deze kunnen jullie liken en zoveel mogelijk delen is ook de boodschap, hier vindt u mijn facebookpagina

Ik dank u hartelijk voor uw aandacht en steun.

Catje Brodelet

finaliste miss fashion

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here