Aruba – Trouwen op Caribische bodem

trouwen op aruba

Geef je jawoord aan elkaar en aan Aruba: trouwen op Caribische bodem

trouwen op arubaTortelduifjes die sinds kort verloofd zijn en net dat tikkeltje extra uit de kast willen halen, vliegen toch gewoon naar Aruba? Daar geef je elkaar op een parelwit strand en onder een stralende zon het jawoord. Vakantie op Aruba staat naast tropische temperaturen, een prachtige natuur en een zinderende cultuur dus ook garant voor een hele brok romantiek.

De praktische vork zit zo in de steel: op Aruba voltrekt het burgerlijke huwelijk zich in het salon van het oude Stadhuis in het centrum van Oranjestad. Daarna brei je er zelf je persoonlijke wensen aan: een ceremonie op het strand, een historische plek of een natuurlijke locatie kan zomaar realiteit worden.

Reis je liefst zorgeloos af naar het ‘One Happy Island’? Weddingplanners op Aruba, van cateraars over fotografen tot bloemisten, zorgen er voor dat, afgestemd op je budget, je mooiste dag ook effectief de mooiste en meest memorabele dag van je leven is.

Qua gerechten en aperitieven biedt Aruba je heel wat inspiratie: traditiegewijs geven Arubanen een vruchtencake, genaamd Bolo Preto, aan de gasten. Dit staat symbool voor een lang huwelijksleven. Toasten doe je naar goede gewoonte met Coecoei likeur.

Na het huwelijk geniet je van elkaar, én van Aruba. Het complete pakket van natuur, cultuur en vertier dat Aruba te bieden heeft bezorgt je een (huwelijks)reis om in te kaderen.

Trouwen op Aruba in een 7-stappenplan:

Bezorg de Arubaanse overheid ten minste één maand op voorhand de nodige documenten.
Boek je tickets en reis af naar de witte stranden, tropische temperaturen en eindeloze zonsondergangen.
Vertrek zorgeloos dankzij de weddingplanners, zij regelen alles voor jou…
….of toch niet: kies de ideale locatie uit voor de religieuze inzegening: van het strand over een vuurtoren tot het natuurpark.
Schreeuw het uit: YES I DO.
Geniet op het feest van de traditionele hapjes en drankjes.
Verken bruisend Aruba: natuur, cultuur maar vooral een hele portie jolijt. Hier creëert men herinneringen voor het leven.
Meer info op nl.aruba.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here