Geen reclame meer op Facebook en websites

Geen reclame meer op Facebook en websites. Reclame op websites zijn soms vervelend, je krijgt dan grote banners, een pagina vol en je weet niet waar je op moet klikken om deze uit het beeld te krijgen. De eigenaars van deze websites hopen dat je toch ergens verkeerd klikt om kunnen door te gaan. Facebook doet het subtieler, maar je kan er niet omheen. Het is een ad blockerwin-win situaltie. Je mag deze pagina’s gratis gebruiken in ruil voor gratis reclame op je beeldscherm. Zou het niet beter zijn een klein bedrag te betalen en surfen zonder die gesponsorde reclame op Facebook? De vraag is natuurlijk, wie zal jaarlijks een bedrag willen storten om facebook reclame vrij te maken. Facebook is maar één probleem, alle websites staan ook vol reclame.

Gebruik van Ad-blocker. Eigenlijk is het heel eenvoudig om de reclame te verwijderen. Zowel in Firefox als in Google Chrome kan je kleine hulpprogrammaatjes toevoegen om de functionaliteit van je browser uit te breiden. De makers van deze ad-blockers doen goed hun best om steeds alles up-to-date te houden. Je hebt natuurlijk ook betalende versies, maar deze werken daarom niet beter, in tegendeel, ze verwijderen ook alleen reclame op websites en Facebookpagina’s.

Stoor je je ook aan de reclame op het internet? Dan kan je die eenvoudig en gratis verwijderen dankzij een handige toevoeging voor Mozilla Firefox of Google Chrome. Zelfs de gesponsorde links die in de zijbalk van google en Facebook verschijnen verdwijnen hierdoor. Meer weten over het verwijderen van vervelende advertenties, surf naar ad-blocker.nl en Download Adblock Plus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here