Beleef de Floraliënfietstocht in Wetteren

op vakantie met de fiets

Beleef de Floraliënfietstocht op 27 juli. Begeleide fietstochten met een fleurig randje…

Op 27 juli kunnen we opnieuw de benen strekken met de begeleide Floraliënfietstocht. We fietsen deze keer naar Oosterzele en bezoeken daar boomkwekerij De Moor. Boomkwekerij De Moor & zoon is niet zomaar een boomkwekerij, maar een familiebedrijf dat zijn ontstaan reeds vond in 1880. We stoppen ook in taverne Evora om te genieten van een drankje.

op vakantie met de fietsWetteren staat bekend om zijn sierteelt en zijn sierteeltbedrijven. De dienst toerisme organiseert elk jaar enkele fietstochten doorheen Wetteren en omstreken. Tijdens deze fietstochten kan je een blik opvangen van de pracht en praal van rozenvelden, fruitboomvelden enz. en krijg je de kans een gespecialiseerd sierteeltbedrijf te bezoeken. Ondertussen kom je meer te weten over de geschiedenis van de Wetterse sierteelt.
De begeleide fietstocht start aan Toerisme Wetteren om 14.00 uur.

De tocht duurt ongeveer 3 à 3,5 uur (20 à 25 km).
Inschrijven kan bij Toerisme Wetteren, Markt 23, 9230 Wetteren, T 09 366 31 04, toerisme@wetteren.be, www.beleefwetteren.be
Deelname begeleide fietstocht: € 2/pp. (incl. drankje)
Vrijetijdspas en kinderen onder 12 jaar: € 1/pp.
Fietsverhuur mogelijk (€ 6)

Een fietsvakantie is pas fijn als je alles bij de hand hebt. Daarom is het aan te raden even deze checklist te controleren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here