Apple koopt 68 miljoen iPhone 6 toestellen in

Apple koopt 68 miljoen iPhone 6 toestellen in.

Apple Inc. koopt volgens de zakenkrant Business Weekly een recordbedrag aan iPhone 6 toestellen in. Dit publiceerde de krant na een onderzoek door de krant zelf bij de assemblagebedrijven Pegatron en Foxconn. Beide bedrijven produceren vrijwel iedere iPhone en zijn dan ook de twee belangrijkste assemblagebedrijven voor Apple. Nog nooit bestelde Apple zoveel toestellen bij de twee bedrijven.

iPhone68 miljoen toestellen voor eind september
Apple plaatst de enorme order, omdat het bij de introductie direct voldoende voorraad wil hebben. Volgens Business Weekly is de bestelling van 68 miljoen iPhone 6 toestellen pas het begin. De 68 miljoen toestellen moeten klaar zijn, wanneer de iPhone 6 op de markt wordt geïntroduceerd. Omstreeks midden september 2014 zal de iPhone 6 door Apple gepresenteerd worden, waarna de snelheidsmonster circa eind september beschikbaar zal zijn.

Hoge resolutie
Dat Apple direct een enorme vraag naar de nieuwe iPhone verwacht, komt mede door de flinke stap vooruit. Zo heeft de iPhone 6 volgens ingewijden een model met een 4,7 inch beeldscherm en een 5,5 inch beeldscherm. De iPhone 6 met 4,7 inch beeldscherm krijgt dan ook hoogstwaarschijnlijk een resolutie van 750 x 1334 pixels. De andere variant met het 5,5 inch brede beeldscherm, zal naar verwachting een Full HD beeldscherm hebben met een resolutie van 1080 x 1920 pixels. In hoeverre deze informatie komt zal omstreeks september blijken.

Saffierglas in iPhone 6
Naast de resolutie is ook het gebruik van saffierglas door Apple een hot item. Diverse geruchten bevestigen het gebruik van saffierglas door Apple, wat overigens niet vreemd is. Saffierglas is namelijk vrijwel onbreekbaar en krasvrij te noemen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat saffierglas ook veel wordt gebruikt door fabrikanten van dure en luxe horloges. Dat uitgerekend Apple als eerste fabrikant van mobiele telefoons kiest voor saffierglas is uiteraard ook niet meer verwonderlijk te noemen. Gaat u deze nieuwe iPhone kopen? Kijk dan op iphonekopen.eu

Ben je van plan een nieuwe telefoon te verkopen, surf dan even naar deze website en krijg de beste prijs voor je oude telefoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here