De luidste snurker van Vlaanderen 2014

Slapen

Wie is de luidste snurker van Vlaanderen 2014? In 2014 start de Kliniek voor Snurken en Apneu opnieuw een zoektocht naar de luidste snurker van Vlaanderen, met als uiteindelijke doel het snurken uit de taboesfeer te halen en een ‘’snurkvrij Vlaanderen’’ te krijgen.

In 2011 en 2012 heeft de Kliniek voor Snurken en Apneu al eerder de zoektocht gedaan naar de luidste snurker van Vlaanderen. Deze zoektochten hebben geleid tot echte ´´winnaars´´ met een gemeten snurkend geluid van 90 Decibel als hoogste resultaat in 2011. Nick Simons, de luidste snurker van Vlaanderen 2011 produceerde een geluid dat zelfs vergelijkbaar is met een straaljager op 1500 meter hoogte, hij is hiermee dan ook nog steeds recordhouder.

Slapen Snurken is nog steeds een groot taboe in Vlaanderen. Er wordt veel om gelachen, echter ´s nachts is het van grote ernst. Vlaanderen telt meer dan 2 miljoen chronisch snurkers, die voor heel wat geluidsoverlast zorgen. Zoals in 2011 aangetoond kan een snurkgeluid de GAS-wet zelfs overtreden.

Snurken mag dan ook als groot sociaal probleem gezien worden. Buiten de sociale klachten van partner en andere huisgenoten kan snurken ook gepaard gaan met medische problematiek, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, concentratieverlies en zelfs een verhoogde kans op hart en vaatziekten.

De Grootste snurker van Vlaanderen krijgt een gratis snurkbehandeling. Oproep: Bent u of uw partner een harde snurker, meldt u dan nu aan en bewijs dat u of uw partner de grootste snurker van Vlaanderen is. Stuur de geluidsopname (Mp3) of filmpje van uzelf of uw snurkende partner naar info@snurken.be en maak kans op een geheel gratis en op maat gemaakte snurkbeugel tegen het snurkprobleem.

Zie de voorwaarden op: www.snurken.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here