Premiere Night Fever in Het Witte Paard te Blankenberge

Afgelopen vrijdagavond ging de show “Night Fever” in première in Het Witte Paard te Blankenberge. Niet alleen de genodigden maar ook de ganse crew van het Witte Paard hadden naar deze avond uitgekeken. Wij namen plaats aan een tafeltje op het balkon vanwaar we een mooi uitzicht hadden over de zaal met genodigden en B.V’s. We herkenden onder meer Stanny crets, Petra (een paar jaar geleden nog gastvedette) Micha marah, showbizz bart en tal van anderen bekende Vlamingen.

DSCI1513Omstreeks 21u gingen de lichten uit in de zaal en kon het spektakel beginnen. Peter Thyssen mocht na het welkomstnummer van het showballet de spits afbijten als homofiele en verwijfde kapper die het haar moest verzorgen van drie dames die uitgenodigd waren op het zelfde huwelijksfeest. Stuk voor stuk viswijven die dan ook geen seconde hun bebbel konden houden, maar die perfect onder controle werden gehouden door Peter.

De korte ontmoeting in de spa (sauna) mocht er ook best wezen en kreeg als titel mee “de kortste deurencomedie”  deze was ook best te pruimen te horen en te zien aan de reacties van het publiek in de zaal. Naadloos werd er overgegaan naar het optreden van Patrick Onzia en zijn Franse medley geflankeerd door het ballet. Daarna kon je te weten komen wat er zo allemaal kan gebeuren op internet en dan meer bepaald op de zo populaire datingsites. Als we één ding onthouden hebben dan is het de uitspraak van één van de dames die wist te vertellen dat hare vent voor 300% impotent was. Hoe dat zo kwam vertellen we lekker niet. Zo ging de show verder met als hoogtepunt van het eerste deel het fel gesmaakte optreden van niemand minder dan Jimmy Hels de leadzanger van de bekende groep London Beat die in een mum van tijd de zaal in vuur en vlam zette.

DSCI1520Na de West-Vlaming Luc De Cloedt (Peter Thysen) en zijn verhaal waarom hij in een wit paard verkleed was, kwamen het clownsduo uit Monte-Carlo. Clownsduo is eigenlijk onrecht doen aan deze twee heren want wat die met hun lichaam allemaal verwezenlijken grenst aan het ongelooflijke!

Wat ons ook nog is bijgebleven als één van de hoogtepunten uit de show is een act in een fabriek waar drinkbekers geproduceerd worden, waar twee dames werkzaam zijn maar die uiteindelijk uitgroeit tot een percussie-act om U tegen te zeggen. Daar moeten zeker enkele uren training aan vooraf gegaan zijn, ik zie mezelf er nog niet dadelijk gaan tussen staan.

Ten slotte zette het optreden van de tribute-act de “Bee Gees” de hele tent nog eens op zijn kop en kregen we zowaar de indruk dat we in een discotheek waren beland. Overal zagen we swingende en dansende mensen tot op de stoelen toe. Wie van deze drie heren niet genoeg krijgt kan deze nog gaan bekijken in het zelfde Witte Paard begin september waar ze dan hun eigen show zullen brengen.

Diegenen die dachten dat de reveu zou eindigen zonder pluimen die kwam bedrogen uit want als afsluiter kwamen alle artiesten samen met het showballet met pluimen (op het hoofd) op het podium om het talrijk opgekomen publiek te groeten.Voor mensen die houden van varietè, complexloze humor, sfeer maar vooral professionaliteit hebben we maar één voorstel; Night Fever show in het Witte Paard te Blankenberge voor een avond ongestoord genieten met de ganse familie nog tot en met september. interesse? website www.witte-paard.beDSCI1533

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here