Eerste live webcam op het strand van Knokke

webcam knokke

Eerste live webcam op het strand van Knokke, binnenkort ook in andere Belgische en Nederlandse badplaatsen. Enkele maanden geleden werd www.globecam.info gestart met de bedoeling live toeristische beelden van webcams weer te geven.

webcam knokkeDit weekend werd de eerste live webcam aan de Belgische Kust toegevoegd. Deze camera staat opgesteld aan Monroe Beach in Knokke en zal permanent online zijn. Via de webcam kan men dan ook altijd zien hoe gezellig het aan de Belgische Kust en meer bepaald op het strand van Knokke wel is. Dikwijls voorspellen onze weermannen en -vrouwen slecht weer, waardoor toeristen minder snel afzakken naar de kust. Met deze webcam willen we de mensen ook de gelegenheid geven om zelf vast te stellen dat het weer meestal wel beter is dan voorspeld op televisie.

Globecam.info is een gratis service voor wie een dergelijke webcam wil openstellen voor het publiek. Wie aan de Belgische of Nederlandse Kust of elders een terras, activiteit, pretpark of een andere activiteit uitoefent, kan beroep doen op www.globecam.info om de live beelden van zijn camera’s weer te geven.

We hopen binnenkort via onze website een hele reeks toeristische webcams te kunnen tonen, met daarbij een pak toeristische informatie.

De rechtstreekse link van de webcam in Knokke: http://www.globecam.info/index.php/public-cameras/tourism/belgium/8300-knokke-zeedijk-711-strand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here