Nathan en Mauro mogen een dagje trainen bij Ajax

Nathan (links) en Mauro (rechts)

Nathan (links) en Mauro (rechts)Nathan en Mauro mogen gratis een dagje gaan trainen bij Ajax

De Voetbalschool Atletico werkte zopas haar jaarlijkse technische voetbalstage af in Anzegem. Zoals aangekondigd was daarbij ook een gratis trainingsdag bij Ajax Amsterdam te verdienen.

Manager Eddy Van Oost: “De trainers zorgden voor de selectie. Naast het “kunnen voetballen” wordt bij de keuze rekening gehouden met zaken als sportiviteit, leergierigheid en hulpvaardigheid. De uitgekozen spelers waren dus niet per definitie de beste spelers op het kamp. Iedereen die aan de stageweek deelnam, maakte in principe kans.

Uit de 42 deelnemers aan de stage in Anzegem mochten twee spelertjes mee. Het lot koos Nathan Vande Putte (FC Kluisbergen) en Mauro Soenens (Sparta Wortegem) als winnaars van de zgn. “ProClass Event” van de Total Soccer Method. Zij mogen een dag trainen en leven als een profvoetballer op het trainingscomplex “De Toekomst”, samen met een speler van Ajax.

Op de foto: de gelukkigen Nathan (links) en Mauro (rechts), samen met de T.S.M.-trainers Michel en Remond Gijsen en Igor Hameleers

 

In Oudenaarde besliste het lot dat Luca De Sutter mag gaan trainen op het zgn. “ProClass Event” van de “Total Soccer Method”: een dag trainen en leven als een profvoetballer op “De Toekomst”, het trainingscomplex van Ajax, met een speler van Ajax. Luca De Sutter uit Oosterzele volgt ook de wekelijkse trainingen van Atletico, in Brakel. Hij is een familielid van Tom De Sutter (FC Brugge).

Op de foto: winnaar Luca De Sutter geflankeerd door de T.SM.-trainers Igor Hameleers en Niels De Meyer.

Op de foto: winnaar Luca De Sutter geflankeerd door de T.SM.-trainers Igor Hameleers en Niels De Meyer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here