Nederlands Duo maakt eigen versie van MIA

Nick & Simon – het populairste Nederland duo heeft speciaal voor hun Vlaamse fans een eigen versie opgenomen van de Gorki klassieker “Mia”. „Op 5 september brengen we hier in Vlaanderen de verzamelaar van onze grootste hits uit: “Herinneringen Aan Vlaanderen”. Als extra en speciaal voor onze Vlaamse fans hebben we een eigen versie opgenomen van ‚Mia’, een liedje uit 1992 dat in Vlaanderen uitgegroeid is tot een absolute klassieker”, zegt Nick Schilder.

Nick & Simon behoren al enkele jaren tot de absolute muzikale top in Nederland en Vlaanderen. Sinds het duo doorbrak in 2006 met “Steeds Weer” rijgen de heren het succes moeiteloos aan elkaar.

De 6 studio albums die ze uitbrachten, vonden moeiteloos de weg naar de hoogste regionen van de hitparade en werden bekroond met veelvouden van goud en platina.

upstarsOok in Vlaanderen zijn Nick & Simon heel succesvol. Hun meest recente studio album “Sterker” was goed voor een top 3 notering in de Ultratop. Nick & Simon gaven in het verleden al drie uitverkochte theaterconcerten: in Gent (Capitole), Antwerpen (Elisabethzaal) en Hasselt (Ethias Theater) en ze stonden al in een uitverkochte Ethias – en Lotto Arena.

Na Milow en Kate Ryan is het de allereerste keer dat Nederlandse artiesten kiezen voor “Mia”. „In de Nick & Simon versie die wij hebben opgenomen hebben we vooral geprobeerd om er een mooi tweestemmig verhaal van te maken. Wij zijn heel erg tevreden van het resultaat, omdat we er toch onze eigen touch aan hebben kunnen geven, samen met onze producer Gordon Groothedde”, aldus Simon Keizer.

Speciaal dus voor de Vlaamse fans brengen Nick & Simon op 5 september de unieke verzamelaar “Herinneringen Aan Vlaanderen” Het Beste Van Nick & Simon” waarop “Mia” terug te vinden zal zijn. De single is digitaal in Vlaanderen beschikbaar vanaf 21 juli. Op zondag 21 september staan Nick & Simon in de Lotto Arena in Antwerpen, waar ze met hun band hun allergrootste hits zullen spelen.

Nick & Simon komen op 16 juli naar Kasterlee voor de opnames van Vlaanderen Muziekland, waar ze “Mia” voor het eerst live zullen brengen.

HIER kan je in primeur al even luisteren naar een stukje ‘Mia’ van Nick & Simon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here