Kinepolis 3 keer meer bezoekers door de regen

filmHet aanhoudende slechte weer is voor velen een doorn in het oog. Enkele pretparken moesten door de zware regenval zelfs hun deuren sluiten. Maar de regen is niet voor iedereen een spelbreker. Meer zelfs, het hondenweer speelt helemaal in de kaart van Kinepolis.

Op 9 en 10 juli had de bioscoopketen ruim drie keer meer bezoekers over de vloer dan op dezelfde dagen vorig jaar. Voor vandaag wordt eenzelfde resultaat verwacht.

De zomer, traditioneel de topperiode voor pretparken en de kust, speelt zich door het slechte weer binnen af want Belgen trekken massaal naar de knusse Kinepoliscomplexen. De films die het best scoren zijn How to Train your Dragon 2, Maleficent, 22 Jump Street, The Fault in our Stars en X-Men: Days of Future Past. Daaruit blijkt dat het voornamelijk jongeren – met vakantie – zijn die de weg naar de Kinepoliszalen vinden.

Op 19 en 20 juli speelt Kinepolis respectievelijk een van de zomerconcerten van violist André Rieu en de laatste reünieshow van Monty Python. Afgaande op de voorverkoop van beide evenementen, worden dat zeker publiekstrekkers. Ook voor Transformers: Age of Extinction en Planes 2, die in juli uitkomen, staan de verwachtingen hooggespannen. Het zou wel eens een mooie zomer kunnen worden voor Kinepolis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here